Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

Πάτρα - Δυτ.Ελλάδα

Επιμελητηριακές εκλογές Αχαΐας: Αυξημένη η συμμετοχή παρά την βροχή- ΦΩΤΟ

Στις 9 το πρωί άνοιξαν στο κτίριο εκδηλώσεων του ΟΛΠΑ στην Πάτρα οι κάλπες για την την ανάδειξη των αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Οι κάλπες άνοιξαν στην Πάτρα, στο κτίριο εκδηλώσεων του ΟΛΠΑ, ενώ αύριο, 8 Δεκεμβρίου, οιι εκλογές θα επεκταθουν και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, η Κάτω Αχαΐα και τα Καλάβρυτα.

 

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου από οποιαδήποτε περιοχή, καθώς οι κατάλογοι είναι ενιαίοι.

Οι εκλογείς πρέπει να προσκομίσουν έγκυρο έγγραφο για την ταυτοποίησή τους.

Οι υποψηφιότητες

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Εμπορίου εκλέγει 11 συμβούλους, όπως και οι Υπηρεσίες, ενώ 9 θα εκλεγούν από το τμήμα Μεταποίησης.

«Μάχη» για την προεδρία δίνουν ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητήριο Για Όλους» Αντώνης Κουνάβης, ο Αντώνης Ποταμίτης, επικεφαλής του νεοσύστατου συνδυασμού «Σύγχρονο Επιμελητήριο με Όραμα», ο Θεόδωρος Λουλούδης, επικεφαλής του νεοσύστατου συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής», ο Τάκης Βασιλείου, επικεφαλής του νεοσύστατου ψηφοδελτίου «Ένα – Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση» και ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης (ΠΑΕΚ).

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search