Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

Πάτρα - Δυτ.Ελλάδα

Οι μποναμάδες της πλατείας Γεωργίου το 1988 -Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία

Οι μποναμάδες στήνονται σε λίγες ώρες από τώρα στην ανακαινισμένη Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα.

Πρόκειται για τους παραδοσιακούς μποναμάδες της πρωτοχρονιάς. Στο μυαλό όμως των περισσοτέρων οι μποναμάδες της πρωτοχρονιάς, ειδικότερα αυτών που μεγάλωσαν στην δεκαετία του ’80, έχουν ταυτιστεί με την πλατεία Γεωργίου.

 
 Τότε που οι πάγκοι με τους μποναμάδες ήταν αυθεντικοί, δηλαδή με παιχνίδια και όχι με διαφόρων ειδών αντικείμενα που ξεκινάνε από ρούχα και καταλήγουν έως και σκεύη οικιακού εξοπλισμού, έτσι όπως γίνεται τώρα.

Τότε που η πλατεία Γεωργίου παραμονές πρωτοχρονιάς ήταν πραγματικά φωτεινή και γιορτινή. Ας ελπίσουμε να δούμε κάπως έτσι και φέτος την Τριών Ναυάρχων. Αν και οι εποχές είναι πλέον εντελώς διαφορετικές.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι από τους μποναμάδες του ’88, στην πλατεία Γεωργίου.

 

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search