Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επέστρεψε στις φυλακές Αγίου Στεφάνου ο Ν. Παλαιοκώστας - Αρνήθηκε τη νοσηλεία

Νεότερα: Παθολογικό φαίνεται να ήταν το πρόβλημα του Νίκου Παλαιοκώστα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Παλαιοκώτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο, η οποία έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Ο βαρυποινίτης αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί τού συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία κάτι το οποίο ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε και επέστρεψε στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Πρώτη Ενημέρωση:Εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο μεταφέρθηκε ο Νίκος Παλαιοκώστας από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου. Ο Νίκος Παλαιοκώστας σύμφωνα με τις πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο.Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε από το σωφρονιστικό κατάστημα στο νοσοκομείο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί του ανέφεραν πως αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και τους συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία κάτι το οποίο ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε.Ο Νίκος Παλαιοκώστας υπέγραψε και ζήτησε να τον μεταφέρουν στις φυλακές

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι στην οδό Ιωνίας στην Πάτρα. Δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να βρεθεί πάνω στο καπό του ΙΧ. Τραυματίστ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο Δήλεσι, όπου πραγματοποιεί κοινή επίσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε δομές τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησε στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία έξω από το χώρο του Παρατήματος στην οδό Κορίνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή την ώρα επικρατεί έντασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
Image
Image

Search