Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Νίκη Σοφιανόπουλου στον Φαρμακευτικό Σύλλογο

Σαρωτική νίκη στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας  πέτυχε η παράταξη «Αγωνιστική Συσπείρωση- Εναπομείναντες»  του νυν προέδρου, Ανδρέα Σοφιανόπουλου, καθώς με τις ψήφους που έλαβε κατέκτησε τις 8 από τις συνολικά εννέα έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, οι εκλογές διεξήχθησαν στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας με αρκετά υψηλό ποσοστό συμμετοχής, καθώς από τα 274 εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν 248.

Τα αποτελέσματα για το νέο Δ.Σ. διαμορφώθηκαν ως εξής:

-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ- - ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ 199 ψήφους και 8 έδρες

-ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (Ε. ΠΑ. ΦΑ.) 37 ψήφους και μία έδρα.

-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ) ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 6 ψήφους και καμία έδρα

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα 315 ανέρχονται τα κρούσματα κορoνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Έξι εντοπίστηκαν στην Αχαΐα. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Τουλάχιστον έξι χωριά έχουν αποκοπεί στην Ορεινή Ναυπακτία λόγω κατολισθήσεων στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο Ο Δρόμος προς το Ριγανι έκλεισε όπως και προς τα χωριά Κρυονέρι, Στυ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Από το γραφείο τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ενημέρωση: Τις τελευταίες ημέρες διακινήθηκε, σε μεγάλο βαθμό, μια κατασκευασμένη και ανακριβής . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με δυναμικό τρόπο και έναν ιδανικό συνδυασμό μουσικής και χορού όπως τον εγγυάται η εξαιρετική μπάντα Encardia την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 22.00 στα Παλαιά Σφαγεία θα πέσει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Τουλάχιστον έξι χωριά έχουν αποκοπεί στην Ορεινή Ναυπακτία λόγω κατολισθήσεων στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο Ο Δρόμος προς το Ριγανι έκλεισε όπως και προς τα χωριά Κρυονέρι, Στυλια και Φαμηλα. Για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oπως αναφέρει αναγνώστης από την περιοχή της Λεύκας: «Αυτη η κατασταση υπαρχει 10 χρονια τωρα που ζει η οικογενεια μου σε αυτον το δρομο. Οσες εκκλησεις και αιτηματα προς το δημο, καθε χρονο τα ιδια.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρή στάθηκε η μοίρα για την Μαρία Αγιάννη-Παντελακάκη, μια 39χρονη γυναίκα από το Αίγιο που λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα του μωρού της, έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο.   Η ιστορία τη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search