Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Νίκη Σοφιανόπουλου στον Φαρμακευτικό Σύλλογο

Σαρωτική νίκη στις εκλογές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας  πέτυχε η παράταξη «Αγωνιστική Συσπείρωση- Εναπομείναντες»  του νυν προέδρου, Ανδρέα Σοφιανόπουλου, καθώς με τις ψήφους που έλαβε κατέκτησε τις 8 από τις συνολικά εννέα έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, οι εκλογές διεξήχθησαν στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας με αρκετά υψηλό ποσοστό συμμετοχής, καθώς από τα 274 εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν 248.

Τα αποτελέσματα για το νέο Δ.Σ. διαμορφώθηκαν ως εξής:

-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ- - ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ 199 ψήφους και 8 έδρες

-ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (Ε. ΠΑ. ΦΑ.) 37 ψήφους και μία έδρα.

-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ) ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ 6 ψήφους και καμία έδρα

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

  «Δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. εντός των χώρων των πανεπιστημίων χωρίς σοβαρό λόγο, καθώς και αστυνομικές δραστηριότητες προληπτικού ιδίως χαρακτήρα, όπως έλεγχοι, προσαγωγές, πεζές και επ . . .
LIFE STYLE

Μετά το θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ στις 19 Φεβρουαρίου του 2019, υπήρξαν εικασίες σχετικά με το αν η περίφημη γάτα Choupette θα ήταν ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας του. Τι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο καρναβαλικός οργανισμός του Δήμου της Πάτρας για πρώτη φορά φέτος μετά από πρωτοβουλία της προέδρου του κ Ήρας Κουρή κατά την διάρκεια της  Κυριακάτικης καρναβαλικής παρέλασης έ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αποχαιρετά την Γκέλυ Κουτσογιαννη η οποία έφυγε από τη ζωή σήμερα  στα 54 της χρόνια.   Η Γκέλυ ήταν Τεχνολόγος Τροφίμων, εργαζόμενη στον ΕΛ.Γ.Ο. Δήμητρα ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο καρναβαλικός οργανισμός του Δήμου της Πάτρας για πρώτη φορά φέτος μετά από πρωτοβουλία της προέδρου του κ Ήρας Κουρή κατά την διάρκεια της  Κυριακάτικης καρναβαλικής παρέλασης έχει δημιουργήσει, έν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι βρέθηκαν σήμερα στο  Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών για να παραστούν στην πολιτική κηδεία του στελέχους του ΕΑΜ Μιχάλη Βασιλάκη, που έφυγε στη ζωή μετά από νοσηλεία στη Μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 H τρίτη συνάντηση του Εταιρικού Σχήματος του έργου «INCUBA – Διασυνοριακές αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες (Cross Border agrifood incubators)» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, στην έδρα
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search