Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έντονες διαμαρτυρίες στην Κανακάρη για διπλοπαρκάρισμα

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Κανακάρη με την παράνομη στάθμευση και ειδικότερα με τα διπλοπαρκαρισμένα. Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες έχει οξυνθεί, με τους κατοίκους της Κανακάρη που έχουν προμηθευτεί αυτή την ειδική κάρτα που τους δίνεται από τον δήμο, έχοντας το δικαίωμα να παρκάρουν το αυτοκίνητο τους όσες ώρες θέλουν, να μην βρίσκουν θέση για να σταθμεύουν και να αναγκάζονται να ψάχνουν σε δρόμους μακριά από την γειτονιά τους ή ακόμα και σε ιδιωτικά πάρκινγκ, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Ειδικότερα τις μέρες της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, η Κανακάρη τις ώρες της κυκλοφοριακής αιχμής ήταν γεμάτη από διπλοπαρκαρισμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και από τριπλόπαρκαρισμένα, από το ύψος της Ζαΐμη και της Κολοκοτρώνη μέχρι το τέρμα στην Τριών Ναυάρχων.

Όπως λένε ο δρόμος τους χαρακτηρίζεται από ένα καθεστώς ανομίας και αναρχίας, ενώ έχουν εκφράσει τα παράπονα τους στους υπευθύνους σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί τους και οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να παραδέχονται το πρόβλημα που υπάρχει ότι έχουν δίκιο.

Κι όλα αυτά ενώ ακόμα περιμένουν τι θα γίνει με το θέμα της αντιδρόμησης, με τους κατοίκους, αλλά και τους καταστηματάρχες να έχουν εναντιωθεί στις προθέσεις της δημοτικής αρχής, τονίζοντας ότι εκτός των άλλων η αντιδρόμηση θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο βραχνά για την περιοχή και στο ζήτημα του κυκλοφοριακού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search