Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έντονες διαμαρτυρίες στην Κανακάρη για διπλοπαρκάρισμα

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Κανακάρη με την παράνομη στάθμευση και ειδικότερα με τα διπλοπαρκαρισμένα. Το φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες έχει οξυνθεί, με τους κατοίκους της Κανακάρη που έχουν προμηθευτεί αυτή την ειδική κάρτα που τους δίνεται από τον δήμο, έχοντας το δικαίωμα να παρκάρουν το αυτοκίνητο τους όσες ώρες θέλουν, να μην βρίσκουν θέση για να σταθμεύουν και να αναγκάζονται να ψάχνουν σε δρόμους μακριά από την γειτονιά τους ή ακόμα και σε ιδιωτικά πάρκινγκ, πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Ειδικότερα τις μέρες της περασμένης εβδομάδας, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, η Κανακάρη τις ώρες της κυκλοφοριακής αιχμής ήταν γεμάτη από διπλοπαρκαρισμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και από τριπλόπαρκαρισμένα, από το ύψος της Ζαΐμη και της Κολοκοτρώνη μέχρι το τέρμα στην Τριών Ναυάρχων.

Όπως λένε ο δρόμος τους χαρακτηρίζεται από ένα καθεστώς ανομίας και αναρχίας, ενώ έχουν εκφράσει τα παράπονα τους στους υπευθύνους σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί τους και οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να παραδέχονται το πρόβλημα που υπάρχει ότι έχουν δίκιο.

Κι όλα αυτά ενώ ακόμα περιμένουν τι θα γίνει με το θέμα της αντιδρόμησης, με τους κατοίκους, αλλά και τους καταστηματάρχες να έχουν εναντιωθεί στις προθέσεις της δημοτικής αρχής, τονίζοντας ότι εκτός των άλλων η αντιδρόμηση θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο βραχνά για την περιοχή και στο ζήτημα του κυκλοφοριακού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ιατρού δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, για το αδίκημα της δωρολη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

            Ὃπως κάθε χρόνο, ἒτσι καί ἐφέτος,  ἐτελέσθη τήν Τετάρτη, 12.8.2020, ἡ Παράκληση πρός τήν Ὑπεραγία Θεοτόκο ὑπαιθρίως, στόν αὒλειο χῶρο τοῦ ἱστορικοῦ  Ἱεροῦ Ναοῦ Παναγία . . .
LIFE STYLE

Μετά από είκοσι αιώνες, η Piscina Mirabilis στη Νάπολη, μία από τις μεγαλύτερες ρωμαϊκές δεξαμενές πόσιμου ύδατος, μετατράπηκε σε μουσείο σύγχρονη τέχνης.   Οικοδομήθηκε επί Αυτο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών,  εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 11ης Αυγούστου 2020, από τη Λιμενική Αρχή Κυλλήνης,  ιστιοφόρο  σκάφος με όνομα ''BLUE SAILING'' σημαίας ΗΠΑ, σε δυσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

            Ὃπως κάθε χρόνο, ἒτσι καί ἐφέτος,  ἐτελέσθη τήν Τετάρτη, 12.8.2020, ἡ Παράκληση πρός τήν Ὑπεραγία Θεοτόκο ὑπαιθρίως, στόν αὒλειο χῶρο τοῦ ἱστορικοῦ  Ἱεροῦ Ναοῦ Παναγίας Μέτζαινας (Πλατανό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών,  εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 11ης Αυγούστου 2020, από τη Λιμενική Αρχή Κυλλήνης,  ιστιοφόρο  σκάφος με όνομα ''BLUE SAILING'' σημαίας ΗΠΑ, σε δυσχερή θέση, στη θαλάσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αίσια κατάληξη είχε η περιπέτεια 17χρονου στο Μάζι Κλειτορίας Καλαβρύτων, που "εγκλωβίστηκε" στο βουνό όταν έχασε τον προσανατολισμό του. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στήθη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search