Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Απαντήσεις από δήμο Αιγίου για στολισμό

 Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος δίνει απάντηση σε όσα ακούστηκαν για τον στολισμό των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

Μας εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας για να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου μας και όχι τα φανταστικά.

 

Η αγωνία ελαχίστων συμπολιτών μας να τεκμηριώσουν τους φανταστικούς λόγους της τοποθέτησης μιας κατασκευής, απόλυτα συνυφασμένης με τη λαϊκή παράδοση των εορταστικών ημερών που ακολουθούν, οδήγησε στην έκφραση ακραίων απόψεων και την σύνδεση της με τόσα άλλα παντελώς άσχετα.

 

Η καλύτερη εξήγηση δόθηκε και από την κ. Τσουκαλά Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. και από τον κ. Ηλιόπουλο, συγγραφέα του παραμυθιού για το οποίο έγινε η κατασκευή και τοποθετήθηκε σε άλλο σημείο της πόλης πέρυσι.

 

Τα υπόλοιπα ως αποκυήματα φαντασιών μόνο μπορεί να εκληφθούν.  Καλό είναι εμείς οι Χριστιανοί να εφαρμόζουμε τη φιλοσοφία της Χριστιανικής Θρησκείας μας εκεί που πρέπει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και να μην ψάχνουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.

 

Σεβόμαστε και ευχαριστούμε την μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας, που με πολιτισμένο Χριστιανικό και ήπιο τρόπο, χωρίς φανατισμούς εκδηλώνονται θετικά για την πρωτοβουλία αυτή, οι οποίοι δίνουν και σημασία σε πολύ πιο σοβαρά ζητήματα ζωής και δημοτικής πολιτικής.   Δεν θα μας κατευθύνει η έτσι κι αλλιώς και από άλλους λόγους ορμώμενη αντίδραση σε όλα κάποιων πολύ λίγων πολιτών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες απο τρεις διαφορετικές θεσμικές πλευρές, με τη μία εξ' αυτών ιδιαιτέρως σοβαρή, που φτάνει μάλιστα στα όρια του «σκανδάλου» και της ανάγκης παρεμβάσεων τόσο του Δήμου ό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προσαρμογή στα νέα δεδομένα και τα νέα μέτρα για την αποτροπή της εξέλιξης της πανδημίας του κορονοϊού από τα καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος σε όλη τη χώρα. Ετσι πέραν τω . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο εκπρόσωπος του Ζοζέπ Μπορέλ, Πίτερ Στάνο, έκανε γνωστό πως η ΕΕ ετοιμάζει νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Τουρκίας. Ο Στάνο μίλησε στον ΣΚΑΪ και σε σχετικό ερώτημα που του έγινε απ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ασυμπτωματικοί φορείς της Covid-19 ίσως αποτελούν το κλειδί για να κατανοήσουμε πως μεγάλο μέρος του πληθυσμού μπορεί να αναπτύξει ανοσία εναντίον του ιού, σύμφωνα με ρεπορτάζ τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες απο τρεις διαφορετικές θεσμικές πλευρές, με τη μία εξ' αυτών ιδιαιτέρως σοβαρή, που φτάνει μάλιστα στα όρια του «σκανδάλου» και της ανάγκης παρεμβάσεων τόσο του Δήμου όσο και της Δικαιοσύν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία της Αχαΐας για τις μέρες του Αυγούστου καταγράφουν οι επαγγελματίες του κλάδου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει η πληρότητα των ξενοδοχείων της Πάτρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της 16ης επετείου των εγκαινίων της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» (Τετάρτη 12/8) και του Δεκαπενταυγούστου το προσεχές Σάββατο, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. προέβη σε σημαιοστολισμό των τεσσάρων πυλώνων,
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search