Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλες οι καταστροφές από τις πλημμύρες στη Δυτική Αχαΐα

 


 Μεγάλες καταστροφές στον δήμο δυτικής Αχαΐας από τη σφοδρή κακοκαιρία. Ιδιαίτερα στον πρώην δήμο Ωλενίας οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Σοβαρά τα προβλήματα συναντάμε στα Λουσικά, το Αχαϊκό και άλλες περιοχές από την υπερχείλιση χειμάρρων ενώ για μια ακόμη φορά το ρέμα Μαλιαγκού κάλυψε καλλιέργειες (αμπέλια, ελιές).

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΣΣΟ

Μεγάλες οι καταστροφές και στον Αλισσό. Οπως αναφέρει σε ανάρτησή της η τοπική κοινότητα: 

«Η Πυροσβεστική υπηρεσία βρέθηκε στο σημείο, καθώς και τα μηχανήματα του Δήμου για να καθαρίσουν πάλι το ρέμα. Επιτόπου βρέθηκε και ο δήμαρχος Σπ. Μυλωνάς με τον αντιδήμαρχο Κ. Ορλώφ καθώς και ο τοπικός σύμβουλος Καγκελάρης Δημήτρης.

Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις από την Περιφέρεια για να φύγουν τα φερτά υλικά που έχουν μείνει εκεί και κλείνουν τα κιουνια. Και το κυριότερο να γίνει οριοθέτηση του ρέματος από την Περιφέρεια για να γίνει το έργο , έτσι ώστε να μην έχουμε άλλο χειμώνα με τέτοιες καταστροφές», σημειώνει στην ενημέρωσή της η τοπική κοινότητα. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στα 315 ανέρχονται τα κρούσματα κορoνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Έξι εντοπίστηκαν στην Αχαΐα. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Τουλάχιστον έξι χωριά έχουν αποκοπεί στην Ορεινή Ναυπακτία λόγω κατολισθήσεων στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο Ο Δρόμος προς το Ριγανι έκλεισε όπως και προς τα χωριά Κρυονέρι, Στυ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Από το γραφείο τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ενημέρωση: Τις τελευταίες ημέρες διακινήθηκε, σε μεγάλο βαθμό, μια κατασκευασμένη και ανακριβής . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με δυναμικό τρόπο και έναν ιδανικό συνδυασμό μουσικής και χορού όπως τον εγγυάται η εξαιρετική μπάντα Encardia την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 22.00 στα Παλαιά Σφαγεία θα πέσει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Τουλάχιστον έξι χωριά έχουν αποκοπεί στην Ορεινή Ναυπακτία λόγω κατολισθήσεων στο επαρχιακό ορεινό δίκτυο Ο Δρόμος προς το Ριγανι έκλεισε όπως και προς τα χωριά Κρυονέρι, Στυλια και Φαμηλα. Για
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oπως αναφέρει αναγνώστης από την περιοχή της Λεύκας: «Αυτη η κατασταση υπαρχει 10 χρονια τωρα που ζει η οικογενεια μου σε αυτον το δρομο. Οσες εκκλησεις και αιτηματα προς το δημο, καθε χρονο τα ιδια.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρή στάθηκε η μοίρα για την Μαρία Αγιάννη-Παντελακάκη, μια 39χρονη γυναίκα από το Αίγιο που λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα του μωρού της, έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο.   Η ιστορία τη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search