Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλες οι καταστροφές από τις πλημμύρες στη Δυτική Αχαΐα

 


 Μεγάλες καταστροφές στον δήμο δυτικής Αχαΐας από τη σφοδρή κακοκαιρία. Ιδιαίτερα στον πρώην δήμο Ωλενίας οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. Σοβαρά τα προβλήματα συναντάμε στα Λουσικά, το Αχαϊκό και άλλες περιοχές από την υπερχείλιση χειμάρρων ενώ για μια ακόμη φορά το ρέμα Μαλιαγκού κάλυψε καλλιέργειες (αμπέλια, ελιές).

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΣΣΟ

Μεγάλες οι καταστροφές και στον Αλισσό. Οπως αναφέρει σε ανάρτησή της η τοπική κοινότητα: 

«Η Πυροσβεστική υπηρεσία βρέθηκε στο σημείο, καθώς και τα μηχανήματα του Δήμου για να καθαρίσουν πάλι το ρέμα. Επιτόπου βρέθηκε και ο δήμαρχος Σπ. Μυλωνάς με τον αντιδήμαρχο Κ. Ορλώφ καθώς και ο τοπικός σύμβουλος Καγκελάρης Δημήτρης.

Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις από την Περιφέρεια για να φύγουν τα φερτά υλικά που έχουν μείνει εκεί και κλείνουν τα κιουνια. Και το κυριότερο να γίνει οριοθέτηση του ρέματος από την Περιφέρεια για να γίνει το έργο , έτσι ώστε να μην έχουμε άλλο χειμώνα με τέτοιες καταστροφές», σημειώνει στην ενημέρωσή της η τοπική κοινότητα. 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν σε ύψιστη επιφυλακή στα Δικαστηρια της Πάτρας  για έναν ακόμα κρατούμενο που επρόκειτο να δικαστεί χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Επρόκειτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αλεξίσφαιρα γιλέκα και οπλισμένοι «σαν αστακοί» με αυτόματα πυροβόλα όπλα στρατιωτικού τύπου G3A3, οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών υποδέχθηκαν χθες στα δικαστήρια της Πάτρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πρόθεση του να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, εξέφρασε ο πατέρας της 27χρονης που προφυλακίστηκε για το θάνατο του νεογέννητου βρέφους της, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

  «Δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. εντός των χώρων των πανεπιστημίων χωρίς σοβαρό λόγο, καθώς και αστυνομικές δραστηριότητες προληπτικού ιδίως χαρακτήρα, όπως έλεγχοι, προσαγωγές, πεζές και επ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν σε ύψιστη επιφυλακή στα Δικαστηρια της Πάτρας  για έναν ακόμα κρατούμενο που επρόκειτο να δικαστεί χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών. Επρόκειτο για τον δράστη του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αλεξίσφαιρα γιλέκα και οπλισμένοι «σαν αστακοί» με αυτόματα πυροβόλα όπλα στρατιωτικού τύπου G3A3, οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών υποδέχθηκαν χθες στα δικαστήρια της Πάτρας, έναν από τους πι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πρόθεση του να υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, εξέφρασε ο πατέρας της 27χρονης που προφυλακίστηκε για το θάνατο του νεογέννητου βρέφους της, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της περασμένης Τε
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search