Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καλάβρυτα: Εγκλωβισμός οδηγού λόγω κακοκαιρίας

Μεγάλα προβλήματα σε όλη την χώρα έχει φέρει η κακοκαιρία «Ζηνοβία» με απεγκλωβισμούς πολιτών από οχήματα τους. Συγκεκριμένα, έχουν απεγκλωβιστεί 3 πολίτες σε Θήβα, Καλάβρυτα και Βίλια, όπου και είχαν εγκλωβιστεί με τα οχήματα τους, ενώ γίνεται επιχείρηση και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στην Πάρνηθα. Εκεί είχαν «κολλήσει» με το όχημα τους 3 πολίτες, σε σημείο κοντά στη λίμνη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

. . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, μιλά για το επεισόδιο ξυλοδαρμού του από τον Κωνσταντίνο Φλώρο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη (24/4). . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα για 25χρονη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έσπευσαν άμεσα στο σπίτι της κοπέλας, στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ιεροθέου,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι ένα εμβληματικό έργο που αποτελεί, πλέον, σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας. Της Ελλάδας που μπορεί να φτάσει ψηλότερα, να αναπτύσσεται και να ισχυροποιείται πολύπ
Image
Image

Search