Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Γιώργο Κόζη

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας, η είδηση του θανάτου, του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κόζη. Ο εκλιπών, δραστηριοποιήθηκε για πολλές δεκαετίες στο χώρο της εστιάσης, διατηρώντας πασίγνωστα νυχτερινά κέντρα της πόλης. Από τα μέσα της δεκαετίας του 70' μέχρι και πρόσφατα, σε συνεργασία με τους γιους του Κώστα και Χρήστο ιδιαίτερα τα τελευταία 20 χρόνια, λειτουργούσαν νυχτερινά καταστήματα. "Can Can" , τα "θρυλικά" 9/8 στην περιοχή της Λεύκας, το "Αρείων" στην Εγλυκάδα, η "Παριζιάνα" και το "Αρένα", είναι μερικά από τα καταστήματα που διηύθυνε η οικογένεια Κόζη.

Οι γίοι του με τον αποχαιρέτησαν με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο η οποία συνοδεύει την κοινή τους φωτογραφία.

"Αγαπημένε μας πατέρα καλό ταξίδι, έζησες με ήθος, τιμή, αξιοπρέπεια και την μεγαλύτερη καρδιά και καλοσύνη που έχω συναντήσει σε άνθρωπο, έφυγες σήμερα Κυριακή, την αγαπημένη σου ημέρα, που την τιμούσες όπως ακριβώς πρόσταζε η ορθοδοξία. Σε ευχαριστούμε απεριόριστα για ότι έκανες για εμάς, ήσουν πολύ καλός με όλους μας, θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με περηφάνια για πάντα.. Εις το επανιδείν ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ στου παραδείσου τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ! Οι γιοί σου ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Ο Γιώργος Κόζης, "έσβησε" ξαφνικά την Κυριακή(19/1), από ανακοπή καρδιάς, την ώρα που επέστρεφε από το σουπερμάρκετ.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 15.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search