Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πατρινό Καρναβάλι - Κατατέθηκε αίτημα στην ΕΡΤ για την live μετάδοση της μεγάλης παρέλασης

Η ΕΡΤ αναμένεται να είναι και φέτος ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας που θα προβάλλει και θα μεταδώσει ζωντανά το Πατρινό Καρναβάλι. Μάλιστα τα 2 τελευταία χρόνια μεταδίδεται ζωντανά η μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής και η τελετή λήξης – καύσης του καρναβάλου και μέσα από την ert world, μεταφέροντας την εικόνα και τον παλμό του κορυφαίου καρναβαλιού της χώρας σε όλο τον κόσμο και φυσικά και στους ομογενείς του εξωτερικού.

Επίσης το Πατρινό Καρναβάλι μεταδίδεται και μέσα από την ΕΡΤ Web TV στο διαδίκτυο ενώ εκτενές ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Αθανασίας Σταμοπούλου μεταδόθηκε την περασμένη Κυριακή στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, σχετικά με την τελετή έναρξης του Καρναβαλιού 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό αίτημα προκειμένου να μεταδώσει live & φέτος η ΕΡΤ την μεγάλη παρέλαση των αρμάτων του Δήμου και των καρναβαλιστών την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 1η Μαρτίου 2020 και την τελετή λήξης από το μόλο Αγ. Νικολάου, έχει κατατεθεί αρμοδίως από την Κοινωφελή Επιχείρησης του Δήμου Καρναβάλι Πάτρας και αναμένεται η σχετική επίσημη έγκριση και απάντηση. Η ΕΡΤ είναι γεγονός πως σταθερά πλην μιας χρονιάς, είναι κοντά στο θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού και μεταδίδει ζωντανά το υπέροχο θέαμα και το κέφι των καρναβαλιστών και των ευφάνταστων αμφιέσεων τους.

Την ίδια ώρα καθώς πρόκειται για τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, είναι γεγονός πως πρέπει να καλύπτει και άλλα καρναβάλια όπως π.χ. φέτος που η ΕΡΤ έχει μπει χορηγός στο Συριανό Καρναβάλι το τελευταίο 3ήμερο της αποκριάς ή το Καρναβάλι της Ξάνθης, την παρέλαση του οποίου συνήθως δείχνει μετά το Καρναβάλι της Πάτρας, της πρωτεύουσας του κεφιού.

Τέλος να αναφέρουμε πως και φέτος η ΕΡΑ Πάτρας είναι χορηγός επικοινωνίας στο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού (το 55ο στη σειρά) καθώς μεταδίδονται ραδιοφωνικά και τα σχετικά κουίζ, θέματα και γρίφοι.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον Κρυμμένο Θησαυρό βρήκε το πλήρωμα 159 με θέμα «Θριντήδες» και υπεύθυνους τους Δημήτρη και Κωνσταντίνο Κουρμπανά. Tο κυνήγι για την εύρεση του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού ξεκίνησε λ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Αργοστόλι παίχτηκε το τυχερό δελτίο της Κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ. Ένας υπερτυχερός θα εισπράξει το ποσό των 6.179.415,45 ευρώ, με το δελτίο να είναι ένα τυποποιημένο με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θα συνεχίσουν και αυτή την εβδομάδα τις κινητοποιήσεις του οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Συγκεκριμένα όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή του το ΔΣ του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι «την Δευτέρα 24-02, στο χρονικό διάστημα από 08:00 έως 15:00 θα υπάρχει πλημμελής υδροδότηση έως και πλήρης διακοπή νερού στην περιοχή Οβρυάς λόγω ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θα συνεχίσουν και αυτή την εβδομάδα τις κινητοποιήσεις του οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας. Συγκεκριμένα όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή του το ΔΣ του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν δίωρες στάσεις εργασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέα Αθανασόπουλου σύσκεψη με θέμα την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την πρόληψη ζημιώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την 4η Μαρτίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, με τα παρακάτω  θέματα: Η Σύστα
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search