Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζευγάρι στο Ξηρόμερο χαρίζει 1.000 ευρώ για κάθε γέννηση παιδιού

 Να γεμίσει το χωρίο του με χαρούμενες παιδικές φωνές δείχνει να επιθυμεί ένα ζευγάρι ομογενών με καταγωγή από την Κανδήλα Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Έτσι αποφάσισε σε κάθε οικογένεια που αποκτά παιδί και κατοικεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του να χαρίζει 1.000 ευρώ.

Την είδηση για το βοήθημα που αφορά τις νέες γεννήσεις και προσφέρει η οικογένεια Μούτου έκανε γνωστή η Τοπική Κοινότητα Κανδήλας της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου με ανακοίνωσή της την οποία μεταδίδει το xiromeronews.blogspot.com.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την κοινότητα Κανδήλας:

«Κάνουμε γνωστό στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας ότι από τώρα και στο εξής κάθε παιδί που γεννιέται και του οποίου ο πατέρας είναι Κανδηλιώτης και κάτοικος Κανδήλας, θα παίρνει ως επιδότηση από το ζεύγος των ομογενών μας Γεωργίου και Ζωής Μούτου το ποσό των χιλίων ευρώ. Αυτό θα είναι ένα βοήθημα στους γονείς για τα πρώτα έξοδα του νεογέννητου παιδιού τους. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κανδήλας ευχαριστούν θερμά τον κ. Γεώργιο και κ. Ζωή Μούτου γι’ αυτή την ευεργεσία στο χωριό μας και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλοι μιμητές τους.

 

Καλή χρονιά σε όλους.

 

Για το Τοπικό Συμβούλιο Κανδήλας

Ο πρόεδρος

Στυλιανός Σιδεράς».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search