Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δρομολόγια του προαστιακού για Κ. Αχαΐα και το κόστος

Τα δρομολόγια του Προαστιακού για την Κάτω Αχαΐα ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά όχι το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν, αναμένοντας όπως αναφέρει τις εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν και αφορούν στο εκδοτήριο της Κάτω Αχαΐας. Επίσης ανακοίνωσε και τις τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, προκειμένου να ξεκινήσουν τα νέα δρομολόγια του Προαστιακού από και προς την Κάτω Αχαϊά, πρέπει να διαμορφωθούν οι απαραίτητες συνθήκες για την εύρυθμη λειτουργία του σταθμού, καθώς και του εκδοτηρίου της Κάτω Αχαϊάς, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και του προσωπικού της.

Ειδικότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. αναμένει την ηλεκτροδότηση του προσωρινού εκδοτηρίου εισιτηρίων στην Κάτω Αχαϊά από το δίκτυο της ΔΕΗ, καθώς και τη σύνδεση με το διαδίκτυο, η οποία είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίων μέσω του κεντρικού συστήματος της εταιρίας.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πιστή στις δεσμεύσεις της για αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό, θα προχωρήσει στην έναρξη των νέων δρομολογίων του Προαστιακού από και προς την Κάτω Αχαϊά, εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για ομαλή και ασφαλή λειτουργία.

Τα δρομολόγια διαμορφώνονται ως εξής:

Για την τιμολόγηση των εισιτηρίων εφαρμόζεται το εξής ζωνικό σύστημα:

Α ζώνη: Άγιος Βασίλειος-Άγιος Ανδρέας (η υπάρχουσα προαστιακή γραμμή Πάτρας)

Περιλαμβάνονται οι σταθμοί: Άγιος Βασίλειος-Ακταίο-Ρίο-Καστελόκαμπος-Μοραΐτικα-Αγυία-Παναχαϊκή-Πάτρα-Άγιος Ανδρέας.

Β ζώνη: Πάτρα/Άγιος Ανδρέας-Τσουκαλέικα (νέα προαστιακή γραμμή)

Περιλαμβάνονται οι σταθμοί: (Πάτρα/Άγιος Ανδρέας)-Ανθείας-Ιτιές-Παραλία Πατρών-Τσαούση/Μινδιλόγλι-Βραχνέικα-Τσουκαλέικα.

Γ ζώνη: Τσουκαλέικα-Κάτω Αχαϊά (νέα προαστιακή γραμμή)

Περιλαμβάνονται οι σταθμοί: (Τσουκαλέικα)-Καμίνια-Αλυσσός-Κάτω Αχαϊά.

Τιμές εισιτηρίων:

Για τις μετακινήσεις εντός ζώνης (Α ή Β ή Γ): €1,40 κανονική τιμή/€1 με έκπτωση

Για τις μετακινήσεις εντός 2 ζωνών (Α, Β ή Β, Γ): €2,20 κανονική τιμή, €1,50 με έκπτωση

Για τις μετακινήσεις και στις 3 ζώνες (Α, Β, Γ): €3 κανονική τιμή, €2 με έκπτωση

Τέλος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε ευχαριστεί το επιβατικό κοινό της Πάτρας που επιλέγει καθημερινά για τις μετακινήσεις του τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο -στα 10 χρόνια λειτουργίας του- και τον έχει αναδείξει στο πιο πετυχημένο μέσο μαζικής μεταφοράς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία του Σάντα Φε για τις απειλές κατά του Άνχελ ντι Μαρία και της οικογένειάς του. Τα τρία άτομα απειλούσαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, επειδή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξαιρετικά απογοητευμένος με την κατάρρευση της Παρτίζαν στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνι . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στην Stark Arena, αλλά και από την άμυνα που έπαιξαν στην τελευταία περίοδο οι Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος δήλω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το εκτός έδρας ματς με την Παρτίζαν για την 32η αγωνιστική της EuroLeague ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως το βράδυ της Πέμπτης (28/3) ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμα μία φορά πως . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search