Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χ. Μπονάνος: «Στόχος μας ένα καλό και ελκυστικό καρναβάλι»

 

Σύσκεψη για την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά εν όψει της Τσικνοπέμπτης, αλλά και ευρύτερα των ημερών της Αποκριάς, με στόχο την προστασία της υγείας των καταναλωτών, αλλά και την αποφυγή φαινομένων αισχροκέρδειας, συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος,  την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020.

Όπως συμφωνήθηκε, οι έλεγχοι θα γίνονται στη βάση της πιστής εφαρμογής της νομοθεσίας και στις περιπτώσεις που θα διαπιστώνονται παραβάσεις, θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην πάταξη του παραεμπορίου και άλλων αντικοινωνικών φαινομένων, (νόθευση ποτών, κ.ά.) εμπεδώνοντας παράλληλα πνεύμα καλής συνεργασίας με τους επαγγελματίες. 

Ο κ. Μπονάνος, δήλωσε: «Θέλουμε ένα καρναβάλι που θα διασφαλίζει την περιοχή μας, που θα είναι ασφαλές για τους καταναλωτές και τελικά, θα συμβάλλει στην αύξηση των επισκεπτών και όχι στη μείωσή τους υπό τον φόβο κακών και παράνομων ενεργειών και πρακτικών. Τα μεικτά κλιμάκια ελέγχου, που θα απαρτίζονται από την αστυνομία, επιθεωρητές Υγείας, εκπροσώπους του Τμήματος Εμπορίου και του Τελωνείου Πατρών, θα συμβάλλουν ώστε να έχουμε ένα καλό και ασφαλές καρναβάλι». 

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος  Διευθυντές ΠΔΕ και οι Προϊστάμενοι Διευθύνσεων , καθώς επίσης  Διευθυντές και επικεφαλής φορέων των αρμόδιων ελεγκτικών υπηρεσιών. Πιο συγκεκριμένα  παρευρέθηκαν η  Σοφία Συμεωνίδου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας, ο Αργύρης Αγγελόπουλος, Προϊστάμενος Τμήματος Υγειονομικού Έλεγχου Π.Ε.  Αχαΐας, ο Νίκος  Νιφόρας Προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης  Ε.Φ.Ε.Τ. Δυτικής Ελλάδας, ο Υποδιοικητής  του Α’ Αστυνομικού Τμήματος  Πατρών,  Αστυνόμος Νίκος  Κωστόπουλος , ο  Υποδιοικητής  του Β’ Αστυνομικού Τμήματος  Πατρών,  Αστυνόμος  Χρήστος Κουτσουπιάς, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας των ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας - ιατρός αναισθησιολόγος Αγγελική Κανελλοπούλου, η  Προϊσταμένη Χημικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου του Γενικού Χημείου του Κράτους  Αθανασία Κούτρα, και ο Αριστείδης Μυλωνάς, Προϊστάμενος στο 3Ο Τμήμα Κινητής Ομάδας Ελέγχου του Τελωνείου Πατρών. Επίσης εκ μέρους του ΔΣ του  Σ.ΚΕ.ΑΝ.Α συμμετείχαν ο πρόεδρος  Σπύρος  Στεργίου, ο αντιπρόεδρος  Αναστάσιος  Γιατράς και ο ταμίας  Γεωργιος Κολλιόπουλος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Αθήνα επισκέπτεται την Τρίτη, 14 Ιουλίου, ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου αναμένεται να έχει σειρά συναντήσεων.   Ειδικότερα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινάει αύριο, Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ «Ενίσχυση Ψηφιακών Δ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Κρήτης η είδηση του θανάτου ενός 43χρονου άνδρα που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρός στο χωριό Παναγιά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Σύμφωνα με τ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Ερώτηση προς τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας και ενημέρωσης και τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία των βο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινάει αύριο, Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ «Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων - Ψηφιακό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επανέρχομαι στο θέμα των ελέγχων με συγκεκριμένες θέσεις , γιατί είδα και δηλώσεις βουλευτών  1 Δεν στέλνω μήνυμα χαλαρότητας μήνυμα ακριβοδίκαιης αντιμετώπισης και αυστηρότητας όπου δει  2 Όμως η μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020  τηλεδιάσκεψη παρουσίασης με θέμα «Άλλαξε την Πόλη», με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκο Κοροβέση.  Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search