Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι σοκολατορίχτες θα εκτοξεύσουν ... 50.000 σοκολάτες !

Έτοιμα να ριχτούν στη «μάχη της σοκολάτας» είναι και φέτος οι σοκολατορίχτες που θα μας γλυκάνουν με το δικό τους τρόπο και στο φετινό πατρινό καρναβάλι. Όπως ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τα πέντε σωματεία σοκολατοριχτών, φέτος θα πετάξουν 50.000 σοκολάτες ενώ από αυτές οι 10.000 σοκολάτες θα πεταχτούν στο καρναβάλι των μικρών.

Να σημειώσουμε ότι φέτος συγκεντρώθηκαν 10.000 σοκολάτες παραπάνω από πέρσι!

Το πρόγραμμα των σοκολατοριχτών!

Σάββατο 22/02 στις 12.45 στη κοπή της «ΣΟΚΟΛΑΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΠΙΤΑΣ» στην αίθουσα του «Συνεδριακού Κέντρου Αγοράς Αργύρη»

 Κυριακή 23/02 

α) στην αρχή της Μεγάλης Παρέλασης των «Μικρών», με μια επιλε-κτική ομάδα σοκολατοριχτών από παιδιά που θα προσφέρουν ένα μικρό καλαθάκι με σοκολάτες στο Δήμαρχο, μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο, β) με τα δύο (2) μεγάλα βαγονέτα στο τέλος της Μεγάλης παρέλασης των «Μικρών» και γ) το βράδυ στο χορό του Δημάρχου,

Σάββατο 29/02 στη μίνι παρέλαση  στο ιστορικό κέντρο (Γούναρη – Αγίου Ανδρέου – Αράτου – Μαιζώνος – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας – Ερμού – Μαιζώνος – Πλατεία Γεωργίου – Κορίνθου – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας) με τα δύο (2) μεγάλα βαγονέτα, την συνοδεία του μουσικό άρματος και μαζί με τους «Στρατηγούς» και

Κυριακή 01/03

α) στην αρχή, με μια επιλεκτική ομάδα σοκολατοριχτών που θα συνοδεύει πάνω σε ποδήλατο ή τρόλεϊ – καρότσι το καθιερωμένο καλάθι με σοκολάτες το οποίο θα το προσφέρει, τιμής ένεκεν στο Δήμαρχο μπροστά από το Δημοτικό Θέα-τρο και β) στο κλείσιμο, με τα ειδικά διαμορφωμένα άρματα- πλατφόρμες. στη Μεγάλη Παρέλαση Πατρινού Καρναβαλιού.

Τα προβλήματα

Όπως ανέφεραν στην συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των πέντε σωματείων σοκολατοριχτών, στην όλη προσπάθεια υπάρχουν και δυσκολίες καθώς σε αυτό δεν υπάρχει κάποια βοήθεια από τον Δήμο. Μέχρι στιγμής προσεγγίζονται εταιρείες ενώ δεν έχει καταστεί εφικτό μέχρι τώρα θα πεταχτούν στο καρναβάλι σοκολάτες που θα έχουν παρασκευαστεί γι΄αυτό το σκοπό και που θα γράφουν «Πατρινό Καρναβάλι».

Όπως εξήγησε ο Περικλής Δημητρόπουλος αυτό θα ήταν διαφήμιση για το Καρναβάλι της Πάτρας, ειδικά τις φορές που επισκέπτονται και μοιράζουν σοκολάτες σε τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλων ι9διωτικών καναλιών. Να σημειώσουμε ότι φέτος οι σοκολατορίχτες βρέθηκαν δύο φορές σε αθηναϊκά κανάλια ενώ τα έξοδα μετακίνησης κάλυψε ο Δήμος.

Μεγάλο πρόβλημα είναι για τους σοκολατορίχτες είναι και τα άρματα ενώ όπως ανέφεραν θα έπρεπε να υπάρχουν 3-4 σύγχρονες πλατφόρμες με το πρόβλημα της μεταφόρτωσης των σοκολατών να δυσκολεύει το έργο τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η θεατρική παράσταση «Το Δάνειο» του Τζόρντι Γκαλθεράν σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά, ο οποίος και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σωτήρη Χατζάκη θα παιχθεί στο γειτονικό Αίγιο, στο Θ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περισσότερη ανησυχία για τη χαλάρωση των μέτρων πρόληψης κατά του κορωνοϊού παρά για τα «εισαγόμενα» κρούσμα από τουρίστες υπάρχει τα τελευταία 24ωρα στην κυβέρνηση. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ταξιδιώτες από την Ισπανία θα παραμένουν σε καραντίνα μετά την άφιξή τους στη Σκωτία, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική κυβέρνηση, παρουσιάζοντας . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνεδρίαση στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ.  Η θεματολογία της Συνεδρίασης αφορά στα ακόλουθα: 1. Ένας χρόνος Κυβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές στο  Σωματείο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Ιουλίου 2020. Στις εκλογές συμμετείχαν πέντε  ψηφοδέλτια 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη δύο πορείες στην Πάτρα κατά του νομοσχεδίου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων. Μία ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και μια από το πρώην Παράρτημα στην οδό Κορίνθου.  Σε επιφυλακή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, οι Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας θα βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 3 (υψηλή), την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.  Εξαι
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search