Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι σοκολατορίχτες θα εκτοξεύσουν ... 50.000 σοκολάτες !

Έτοιμα να ριχτούν στη «μάχη της σοκολάτας» είναι και φέτος οι σοκολατορίχτες που θα μας γλυκάνουν με το δικό τους τρόπο και στο φετινό πατρινό καρναβάλι. Όπως ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τα πέντε σωματεία σοκολατοριχτών, φέτος θα πετάξουν 50.000 σοκολάτες ενώ από αυτές οι 10.000 σοκολάτες θα πεταχτούν στο καρναβάλι των μικρών.

Να σημειώσουμε ότι φέτος συγκεντρώθηκαν 10.000 σοκολάτες παραπάνω από πέρσι!

Το πρόγραμμα των σοκολατοριχτών!

Σάββατο 22/02 στις 12.45 στη κοπή της «ΣΟΚΟΛΑΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΠΙΤΑΣ» στην αίθουσα του «Συνεδριακού Κέντρου Αγοράς Αργύρη»

 Κυριακή 23/02 

α) στην αρχή της Μεγάλης Παρέλασης των «Μικρών», με μια επιλε-κτική ομάδα σοκολατοριχτών από παιδιά που θα προσφέρουν ένα μικρό καλαθάκι με σοκολάτες στο Δήμαρχο, μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο, β) με τα δύο (2) μεγάλα βαγονέτα στο τέλος της Μεγάλης παρέλασης των «Μικρών» και γ) το βράδυ στο χορό του Δημάρχου,

Σάββατο 29/02 στη μίνι παρέλαση  στο ιστορικό κέντρο (Γούναρη – Αγίου Ανδρέου – Αράτου – Μαιζώνος – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας – Ερμού – Μαιζώνος – Πλατεία Γεωργίου – Κορίνθου – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας) με τα δύο (2) μεγάλα βαγονέτα, την συνοδεία του μουσικό άρματος και μαζί με τους «Στρατηγούς» και

Κυριακή 01/03

α) στην αρχή, με μια επιλεκτική ομάδα σοκολατοριχτών που θα συνοδεύει πάνω σε ποδήλατο ή τρόλεϊ – καρότσι το καθιερωμένο καλάθι με σοκολάτες το οποίο θα το προσφέρει, τιμής ένεκεν στο Δήμαρχο μπροστά από το Δημοτικό Θέα-τρο και β) στο κλείσιμο, με τα ειδικά διαμορφωμένα άρματα- πλατφόρμες. στη Μεγάλη Παρέλαση Πατρινού Καρναβαλιού.

Τα προβλήματα

Όπως ανέφεραν στην συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των πέντε σωματείων σοκολατοριχτών, στην όλη προσπάθεια υπάρχουν και δυσκολίες καθώς σε αυτό δεν υπάρχει κάποια βοήθεια από τον Δήμο. Μέχρι στιγμής προσεγγίζονται εταιρείες ενώ δεν έχει καταστεί εφικτό μέχρι τώρα θα πεταχτούν στο καρναβάλι σοκολάτες που θα έχουν παρασκευαστεί γι΄αυτό το σκοπό και που θα γράφουν «Πατρινό Καρναβάλι».

Όπως εξήγησε ο Περικλής Δημητρόπουλος αυτό θα ήταν διαφήμιση για το Καρναβάλι της Πάτρας, ειδικά τις φορές που επισκέπτονται και μοιράζουν σοκολάτες σε τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλων ι9διωτικών καναλιών. Να σημειώσουμε ότι φέτος οι σοκολατορίχτες βρέθηκαν δύο φορές σε αθηναϊκά κανάλια ενώ τα έξοδα μετακίνησης κάλυψε ο Δήμος.

Μεγάλο πρόβλημα είναι για τους σοκολατορίχτες είναι και τα άρματα ενώ όπως ανέφεραν θα έπρεπε να υπάρχουν 3-4 σύγχρονες πλατφόρμες με το πρόβλημα της μεταφόρτωσης των σοκολατών να δυσκολεύει το έργο τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

"Έμαθα να κλείνω την πόρτα και στον εξωτερικό ζόφο, όπως ο διάχυτος πανικός απέναντι σε αυτόν τον ιό, αλλά και στο εσωτερικό μου σκοτάδι..."Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ανακοινώνει ότι, λόγω των συνθηκών, ακυρώνει την έκθεση TAKIS. Γλύπτης του μαγνητισμού, του φωτός και του ήχου, μια συμπαραγωγή του Μουσείου με την Tat . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα αντίδρασης στα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας.Με ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με αφορμή τα μέτ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον παραμένει σταθερή και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική για να βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση, ανακοίνωσε σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραλήφθηκε σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» η βοήθεια που προσέφερε ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών ΑΕ. Και περιείχε 2.000 προστατευτικές μάσκες.Η Διοίκηση του Νοσοκομείου  ευχαρισ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Δυναμική κινητοποίηση στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο του Ρίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7/04 στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης που διοργάνωσε η ΟΕΝΓΕ.Δεκάδες σωματεία, φοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια της Πανελλαδικής Μέρας Δράσης για την Υγεία, που κάλεσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και ο Αγροτικός Σύλλογο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search