Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δ. Αχαΐα: Νέες αντιδημαρχίες ανακοίνωσε ο Σ. Μυλωνάς

Κώστας Ταπεινός και Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου είναι οι δυο νέες αντιδημαρχίες στη Δυτική Αχαΐα , σύμφωνα με την ΑΔΑ που αναρτήθηκε στο Διαύγεια. Αναλυτικά με απόφαση του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας ορίζει :

1. Τον κ. Ταπεινό Κωνσταντίνο του Νικολάου , καθ' ύλην Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες : α) Την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών των παρακάτω οργανικών μονάδων του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, οι οποίες ορίζονται στο άρθρο 13Β παρ. 2, περ. ιγ΄,ιδ΄, ιε΄, ιστ΄, του ΟΕΤ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων. β) Στις προβλεπόμενες από το Νόμο κατά τόπο αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Λαρίσου. γ) την Τέλεση Πολιτικών Γάμων.

2. Την κ. Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη του Αργυρίου, καθ' ύλην Αντιδήμαρχο ζητημάτων Νεολαίας και Άθλησης και της μεταβιβάζει της αρμοδιότητες:

α) Την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των λειτουργιών των παρακάτω οργανικών μονάδων του Αυτ. Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού και συγκεκριμένα των ζητημάτων Νεολαίας και Άθλησης οι αρμοδιότητες του οποίου ορίζονται στο άρθρο 14 του ΟΕΤ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων. β) τις προβλεπόμενες από το Νόμο κατά τόπο αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Ωλενία.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Tρεις στις δέκα επιχειρήσεις στη Μεγάλη Βρετανία προχώρησε σε απολύσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.   Σύμφωνα με την «Έρευνα για την επίδραση της Covid-19 στις επιχειρή . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    Η κυβέρνηση της ΝΔ δεσμεύτηκε τον Νοέμβρη του 2019 απέναντι στους θεσμούς να προχωρήσει στην άρση προστασίας της κύριας κατοικίας στα τέλη Απριλίου 2020. Υπενθυμίζουμε ότι ο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολλές υποσχέσεις γεννά στους επιστήμονες που αναζητούν φάρμακο κατά του κορωνοϊού η σαριλουμπάμπη, η οποία αποτελεί αναστολέα της ιντερλευκίνης-6 (IL-6). . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι κυβερνήσεις της ΕΕ ενίσχυσαν σήμερα την πίεση στην Ολλανδία να ξεμπλοκάρει την οικονομική στήριξη ύψους μισού τρισ. ευρώ για την αντιμετώπιση του αντίκτυπου του κορονοϊού, εν όψ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Nεότερη ενημέρωση: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα, στην Βούντενη Πατρών και καίει έκταση με καλαμιές περίπου 2 στρεμμάτων  Στο σημείο επιχειρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Με το βλέμμα στη «μετά κορωνοϊού ημέρα», η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναλύει το νέο τουριστικό περιβάλλον και σχεδιάζει προσεκτικά την στρατηγική και τις δράσεις της, θέτοντας στο επίκεντρο τον εμπλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμούτης διάδοσης του κορωνοϊού στη Δυτική ΕλλάδαΣτη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρωναποφυγής και περ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search