Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τι ζητάει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για τις μεταγωγές... λόγω κορωνοϊού

Την εξέταση ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊου σε ειδικό χώρο εντός των Φυλακών του Αγίου Στεφάνου Πατρών εισηγείται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Αφορμή  η αναστάτωση που προκλήθηκε χθες όταν χρειάστηκε να τεθούν σε καραντίνα Αστυνομικοί που μετέφεραν κρατούμενο ύποπτο κρούσμα στο Νοσοκομείο. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή της Αχαΐας είναι ακόμα επιφορτισμένη με την διακομιδή τακτικών και έκτακτων περιστατικών ασθενών κρατουμένων από

το Κατάστημα Κράτησης Πάτρας προς τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της περιοχής.

Χθές 18.3.2020 μετά από διακομιδή ασθενούς, Αστυνομικοί Υπάλληλοι τέθηκαν σε καραντίνα λόγω της επαφής τους με το εν λόγω περιστατικό.

Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της έκθεσης Αστυνομικών κατά την διακομιδή και την φύλαξη εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος σε κίνδυνο, προτείνουμε σε περιπτώσεις εμφάνισης ήπιων συμπτωμάτων υγείας σε κρατουμένους του Καταστήματος Κράτησης της Πάτρας, αυτοί να εξετάζονται σε απομονωμένο χώρο εντός του Καταστήματος από υγειονομικό προσωπικό που θα μεταβαίνει στο σημείο, ενώ και ο έλεγχος για την προσβολή ή μη του ασθενή από κορωνοϊό να πραγματοποιείται και πάλι στον ίδιο χώρο από ειδικούς οι οποίοι θα μεταβαίνουν και πάλι στο Κατάστημα Κράτησης.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί και η πιθανότητα της μεταφοράς της ασθένειας εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, κατά την επιστροφή των ασθενών από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, τα οποία σημειωτέον αμφότερα τυγχάνουν νοσοκομεία αναφοράς του κορωνοϊού. 

Το Κατάστημα Κράτησης αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο και το συντομότερο δυνατόν πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να τροποποιηθούν οι διαδικασίες αντιμετώπισης των ασθενών κρατουμένων, πάντα σύμφωνα με τις εντολές των ειδικών της δημόσιας υγείας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 

ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ       

 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ               

ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παράταση των προθεσμιών δηλώσεων εκμισθωτών ακινήτων, καθώς και των δηλώσεων Covid Μαρτίου έως και Αυγούστου για διορθώσεις λαθών ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η ηρωική κίνηση ενός αστυνομικού, o οποίος εντόπισε δύο κλέφτες πάνω σε μηχανάκι και όρμησε πάνω τους για να τους σταματήσει. Οι δύο κλέφτες είχαν μό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία της ιστοσελίδας του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exoikonomo2020.gov.gr.   Στις σχετικές ενότητες οι ενδιαφερ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χαμηλά η Αχαϊα σε κρούσματα σήμερα καθώς περιορίστηκαν στα 13. Υπάρχουν όμως περιοχές με υψηλούς δείκτες στη μετάδοση της Covid . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aπό την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και στην υδροπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Προληπτική απολύμανση στο δημοτικό σχολείο του Σκοροχωρίου πραγματοποίησε πρόσφατα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πύργου, παρουσία του προέδρου της Πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής Παιδείας κ. Μαρίνη Α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Μετά την απαλλοτρίωση του οικοπέδου που βρίσκεται μεταξύ του 1ου Νεκροταφείου, των σχολικών συγκροτημάτων της Ανθούπολης και της Τροχαίας, και την καταβολή από τον Δήμο του ορισθέντος ποσού, ο ενοικ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search