Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τι ζητάει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για τις μεταγωγές... λόγω κορωνοϊού

Την εξέταση ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊου σε ειδικό χώρο εντός των Φυλακών του Αγίου Στεφάνου Πατρών εισηγείται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Αφορμή  η αναστάτωση που προκλήθηκε χθες όταν χρειάστηκε να τεθούν σε καραντίνα Αστυνομικοί που μετέφεραν κρατούμενο ύποπτο κρούσμα στο Νοσοκομείο. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή της Αχαΐας είναι ακόμα επιφορτισμένη με την διακομιδή τακτικών και έκτακτων περιστατικών ασθενών κρατουμένων από

το Κατάστημα Κράτησης Πάτρας προς τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της περιοχής.

Χθές 18.3.2020 μετά από διακομιδή ασθενούς, Αστυνομικοί Υπάλληλοι τέθηκαν σε καραντίνα λόγω της επαφής τους με το εν λόγω περιστατικό.

Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της έκθεσης Αστυνομικών κατά την διακομιδή και την φύλαξη εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος σε κίνδυνο, προτείνουμε σε περιπτώσεις εμφάνισης ήπιων συμπτωμάτων υγείας σε κρατουμένους του Καταστήματος Κράτησης της Πάτρας, αυτοί να εξετάζονται σε απομονωμένο χώρο εντός του Καταστήματος από υγειονομικό προσωπικό που θα μεταβαίνει στο σημείο, ενώ και ο έλεγχος για την προσβολή ή μη του ασθενή από κορωνοϊό να πραγματοποιείται και πάλι στον ίδιο χώρο από ειδικούς οι οποίοι θα μεταβαίνουν και πάλι στο Κατάστημα Κράτησης.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί και η πιθανότητα της μεταφοράς της ασθένειας εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, κατά την επιστροφή των ασθενών από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, τα οποία σημειωτέον αμφότερα τυγχάνουν νοσοκομεία αναφοράς του κορωνοϊού. 

Το Κατάστημα Κράτησης αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο και το συντομότερο δυνατόν πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να τροποποιηθούν οι διαδικασίες αντιμετώπισης των ασθενών κρατουμένων, πάντα σύμφωνα με τις εντολές των ειδικών της δημόσιας υγείας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 

ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ       

 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ               

ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την οποία κατηγορεί ότι βρίσκεται σε υπηρεσία σκοπιμοτήτων με αφορμή την στάση που κρατάει απέναντι στον ΧΥΤΑ της Πάτρας, έκανε ο Ανδρέας Φούρας. Αναλυτικά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητοποιήσεις ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας προγραμματίζει η ΟΛΜΕ, στις οποίες περιλαμβάνεται συλλαλητήριο και 24ωρη απεργία. Τελικές αποφάσεις θα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με πυροβολισμούς δέχθηκε ένας άνδρας στη Βούλα ο οποίος εξέπνευσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην οδό Δωδεκανήσου, στην Βούλα, πολύ κοντά στο Ασκληπιείο, ένας άνδ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη πριν από λίγο ο αστυνομικός Derek Chauvin, ο οποίος σκότωσε τον George Floyd στη Μινεάπολη. Αυτό είναι και το αίτημα των διαδηλωτών τόσο στη Μινεσότα αλλά και σε τουλάχι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την οποία κατηγορεί ότι βρίσκεται σε υπηρεσία σκοπιμοτήτων με αφορμή την στάση που κρατάει απέναντι στον ΧΥΤΑ της Πάτρας, έκανε ο Ανδρέας Φούρας. Αναλυτικά ο τέως Δήμαρχος Πατρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Γέφυρα στην Καλόγρια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Αχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Τα μέτρα προστασίας στις λαϊκές αγορές έχουν ατονήσει. Από τη μία η ζέστη , από την άλλη το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο σε συνδυασμό με τ ότι  μειώθηκαν  τα κρούσματα κορωνoιού έχουν φ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search