Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τι ζητάει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για τις μεταγωγές... λόγω κορωνοϊού

Την εξέταση ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊου σε ειδικό χώρο εντός των Φυλακών του Αγίου Στεφάνου Πατρών εισηγείται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Αφορμή  η αναστάτωση που προκλήθηκε χθες όταν χρειάστηκε να τεθούν σε καραντίνα Αστυνομικοί που μετέφεραν κρατούμενο ύποπτο κρούσμα στο Νοσοκομείο. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Η Ελληνική Αστυνομία στην περιοχή της Αχαΐας είναι ακόμα επιφορτισμένη με την διακομιδή τακτικών και έκτακτων περιστατικών ασθενών κρατουμένων από

το Κατάστημα Κράτησης Πάτρας προς τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της περιοχής.

Χθές 18.3.2020 μετά από διακομιδή ασθενούς, Αστυνομικοί Υπάλληλοι τέθηκαν σε καραντίνα λόγω της επαφής τους με το εν λόγω περιστατικό.

Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της έκθεσης Αστυνομικών κατά την διακομιδή και την φύλαξη εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος σε κίνδυνο, προτείνουμε σε περιπτώσεις εμφάνισης ήπιων συμπτωμάτων υγείας σε κρατουμένους του Καταστήματος Κράτησης της Πάτρας, αυτοί να εξετάζονται σε απομονωμένο χώρο εντός του Καταστήματος από υγειονομικό προσωπικό που θα μεταβαίνει στο σημείο, ενώ και ο έλεγχος για την προσβολή ή μη του ασθενή από κορωνοϊό να πραγματοποιείται και πάλι στον ίδιο χώρο από ειδικούς οι οποίοι θα μεταβαίνουν και πάλι στο Κατάστημα Κράτησης.

Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί και η πιθανότητα της μεταφοράς της ασθένειας εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, κατά την επιστροφή των ασθενών από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, τα οποία σημειωτέον αμφότερα τυγχάνουν νοσοκομεία αναφοράς του κορωνοϊού. 

Το Κατάστημα Κράτησης αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο και το συντομότερο δυνατόν πρέπει να ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να τροποποιηθούν οι διαδικασίες αντιμετώπισης των ασθενών κρατουμένων, πάντα σύμφωνα με τις εντολές των ειδικών της δημόσιας υγείας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 

ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ       

 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ               

ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζοντα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός επικράτησε νωρίτερα στο λιμάνι της Πάτρας, με τον υπεύθυνο τουριστικού γραφείου με έδρα τη Ζάκυνθο, γονείς αλλά και καθηγητές του Λυκείου Βραχνεϊκων να καταλήγουν στο αστυν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Τη Δευτέρα 22 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός επικράτησε νωρίτερα στο λιμάνι της Πάτρας, με τον υπεύθυνο τουριστικού γραφείου με έδρα τη Ζάκυνθο, γονείς αλλά και καθηγητές του Λυκείου Βραχνεϊκων να καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα. Το λύκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 23χρονος διαρρήκτης, ο οποίος συνελήφθη στον Πύργο μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθειά του να διαφύγει σε άλλη πόλη της
Image
Image

Search