Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Πυρά" Φούρα σε... Παυλόπουλο για την επανάσταση του 1821

Κατά του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για τα τελευταία Προεδρικά Διατάγματα που υπέγραψε πριν την λήξη της θητείας του και τα οποία σχετίζονται με την επανάσταση του 1821, καταφέρεται με ανάρτησή του ο Ανδρέας Φούρας.

Ο Αχαιός πολιτικός έγραψε τα εξής:

"Πόσο μικρός αλήθεια μπορεί να γίνει ένας πολιτικός; Την τελευταία ημέρα της θητείας του, στην προεδρεία της Δημοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε Προεδρικό Διάταγμα το Π.Δ 35 του 2020 σύμφωνα με το οποίο η επανάσταση του 1821 κατά …..των τούρκων ξεκίνησε από την ανατολική Μάνη.

Μετά από λίγο .. το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Μαρτίου.... για να μην έχει πρόβλημα στον τόπο καταγωγής του υπέγραψε και το... 36/2020 Προεδρικό Διάταγμα σύμφωνα με το οποίο η επανάσταση του 1821.....κατά των ….τούρκων ξεκίνησε από την δυτική Μάνη.

Επειδή η ιστορία δεν γράφεται με προεδρικά Διατάγματα ποιος θα πει στον τέως τουλάχιστον το στοιχειώδες ότι ο αγώνας του 21 ήταν κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Αλλά όπως και ο Δημοσθένης διακήρυξε: "προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται"."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ζήτημα της μετατροπής ή όχι της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί σχολιάζει ο Θεόδωρος Πάγκαλος με ανάρτησή του στο twitter. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σχολιάζει την απόφαση του Ανώτατου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική καθυστέρηση στην έκδοση των νέων συντάξεων διαπιστώνουν οι θεσμοί που θεωρούν τις εκκρεμείς αιτήσεις ένα από το σοβαρότερα προβλήματα στο πλαίσιο της 7ης αξιολόγησης που . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ή το αργότερο αύριο, θα καταβληθεί σε περισσότερους από 200.000 ελεύθερους επαγγελματίες η αποζημίωση ειδικού σκοπού που δικαιούνται για τον Μάιο, ενώ περιλαμβάνονται επιπλέ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Παράταση της αγωνίας για την τύη του μνημείου της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το τουρκικό ανώτατο δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει την απόφασή του σε 15 ημέρες.Σύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με γνώμονα την προσφορά νέων ευκαιριών και προοπτικών ανάπτυξης τόσο στον Λιμένα Πατρών όσο και στην ευρύτερη περιοχή, υπεγράφη σήμερα (02/07) μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΠΑ, του ΔΕΣΦΑ και του Ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων και ειδικών τροχονομικών ελέγχωναστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου –Ιωαννίνων, κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2020, στην Ιόνια Οδό,βεβ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με τραυματισμούς σημειώθηκε σήμερα μετά τη 1 το μεσημέρι  στη Γούναρη και Σισίνη. ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο νεαρός οδηγός του δικύκλου και η νεαρή συνεπιβάτιδ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search