Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας... Σκέψεις για αναστολή δρομολογίων

Επισταμένα μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού εφαρμόζει η Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, για την προστασία εργαζομένων και επιβατικού κοινού, την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες τα λεωφορεία με προορισμό την Αθήνα ταξιδεύουν με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 5! Στοιχείο που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην κίνηση του επιβατικού κοινού. Σημαντική μείωση καταγράφεται και στα τοπικά δρομολόγια, όπως Αίγιο, Κάτω Αχαϊα, Βάρδα και Πύργο.

Σήμερα, από και προς Αθήνα θα γίνουν μόλις 10 δρομολόγια αρνητικό ρεκόρ 50ετίας για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, 8 θα είναι τα δρομολόγια από προς Αίγιο, δύο λεωφορεία θα κινηθούν από και προς Θεσσαλονίκη και Πύργο ενώ κόπηκε πλήρως το δρομολόγιο από και προς Καλάβρυτα.

Καμπανάκι για τη συνέχιση εκτέλεσης του μεταφορικού έργου, χτυπά ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέας Μανωλόπουλος, καθώς όπως επισημαίνει το επόμενο διάστημα θα η Διοίκηση θα κληθεί να πάρει σημαντικές απόφάσεις ακόμα και για αναστολή των δρομολογίων, λόγω έλλειψης ρευστότητας.

Στο πλαίσιο των μέτρων γίνονται συνεχείς απολυμάνσεις απολυμάνσεις στα λεωφορεία, ειδικές ζώνες ασφαλείας προκειμένου να μην υπάρχει άμεση επαφή με τον οδηγό, γάντια και ταξινόμηση των ταξιδιωτών ανά δεύτερη θέση.

Η ίδια εικόνα και στο Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, όπου τα λεωφορεία κινούνται πλέον σε καθημερινή βάση με άτομα που μετρώνται στη παλάμη του ενός χεριού.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν γίνεται και έτσι, όπως κάθε χρόνο, η mojo live υποδέχεται το καλοκαίρι του 2020 με μια μεγάλη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επικοινώνησε σήμερα Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.   Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δυο άνδρες "συζήτησα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την  Τρίτη, 14 Ιουλίου ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έρχεται ξανά στα μέρη μας. Αυτή τη φορά για να παραστεί, ως κεντρικός καλεσμένος, στα επίσημα εγκαίνια του νέου Σιδηροδρομικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε κάθειρξη δέκα ετών καταδικάστηκε ένας 53χρονος ο οποίος εξέδιδε την 14χρονη κόρη του σε 57χρονο επιχειρηματία του Αγρινίου. Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών με αναστολή.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περίπτωση του 9χρονου πατρινόπουλου που βοηθήθηκε από το "Φωτεινό Αστέρι" δεν μπορεί παρά να μας συγκινήσει όλους. Για ευνόητους λόγους η πανδημία του κορονοϊού δημιούργησε συνθήκες μιας νέας οικον
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search