Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχές ωράριο στα φαρμακεία της Αχαΐας από την Πέμπτη(26/3)

Σύμφωνα με την απόφαση του συλλόγου τα φαρμακεία θα λειτουργούν με συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα αρχής γενομένης από την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.

Η απόφαση του φαρμακευτικού συλλόγου Αχαΐας

Σύσταση προς όλα τα μέλη του Φ.Σ.Αχ. για λειτουργία των φαρμακείων αυστηρά χωρίς είσοδο του κοινού στο εσωτερικό του φαρμακείου εφαρμόζοντας προηγούμενη απόφαση. Ο τρόπος που θα υλοποιηθεί από τα φαρμακεία η σύστασή μας περί μη εισόδου του Κοινού εξαρτάται από τη χωροταξική διαμόρφωση του κάθε φαρμακείου και κάθε συνάδελφος θα πρέπει να καθορίσει επακριβώς τον τρόπο λειτουργίας του.

Δηλαδή η είσοδος μπορεί να αποκλειστεί είτε με χρήση ρολών ασφαλείας και εξυπηρέτηση από θυρίδα είτε με την πόρτα κλειστή και εξυπηρέτηση από φινιστρίνι ή με κάποιο φυσικό εμπόδιο (αν τα ρολά είναι ανοιχτά) ή με όποιο άλλο τρόπο ταιριάζει στο κάθε φαρμακείο.

Ημερομηνία έναρξης του συστηνόμενου μέτρου προτείνεται να είναι η 25/03/20 για τα εφημερεύοντα και η 26/03/20 για τα υπόλοιπα έτσι ώστε η αυριανή μέρα να είναι ημέρα προετοιμασίας για την ομαλότερη μετάβαση στο νέο τρόπο λειτουργίας.

Επαναλαμβάνουμε ότι η σύσταση του Δ.Σ. έχει ως σκοπό να λειτουργήσουμε τα φαρμακεία μας με καλύτερες συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας για εμάς και τους εργαζόμενούς μας. Διαφορετική αντιμετώπιση του ζητήματος θέτει τον καθένα από εμάς προ των ευθυνών του απέναντι στον εαυτό του, τους υπαλλήλους του και το Κοινό.

Υπενθυμίζουμε την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων που έχουμε μέχρι τώρα υιοθετήσει και ας μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι η εξυπηρέτηση μέσω θυρίδας ή ρολών δε μας προστατεύει απόλυτα (δεν ξεχνάμε μάσκα-γάντια-αποστάσεις ασφαλείας).

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος μόλις ενός μηνός στην Κοζάνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είναι ακόμη γνωστό τι προκάλεσε το θάνατο που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινων . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

   Καθώς διανύουμε μια περίοδο πρωτοφανούς κρίσης με βαθιές συνέπειες τόσο για τους συμπολίτες μας όσο και για την οικονομία, είναι περισσότερο από ποτέ κρίσιμο να διαφυλάξουμε πά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η δυσκολία δεν έγκειται στην ανάπτυξη νέων ιδεών, αλλά στο πώς θα αφήσουμε πίσω μας τις παλιές» Τζ. Μ. Κέινς, 1936   Όταν το 2015 η Ελλάδα αντιμετώπιζε τον παραλογισμό της τιμω . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

    Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει, για να βρεθεί δίπλα στο λαό που δοκιμάζεται αυτή την περίοδο από την πανδημία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

    Αν η κυβέρνηση θέλει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να παραμείνουν ζωντανές μετά το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού πρέπει να διευρύνει και να κάνει ουσιαστικότερα τα μέτρα στήριξής τους. Απαραί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης,  η Γενική Γραμματέας της Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κα. Νικολάου μετέβη στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Αγίου Στεφά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και από την 06:00 ώρα της 23-03-2020 μέχρι και σ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search