Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Kατάθεση στεφάνου από δήμαρχο Αιγιαλείας

 Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Δημοτικού Κήπου των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, κατέθεσε σήμερα στις 11.30 το πρωί ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος παρουσία του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας Αστυνομικού Υποδιευθυντή Βασίλειου Ροδόπουλου, προς τιμήν της Εθνικής Επετείου της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Τα μέτρα προφύλαξης των πολιτών από την εξάπλωση του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν, ως γνωστόν, τη διεξαγωγή παρελάσεων και άλλων τιμητικών εκδηλώσεων σε όλη την Επικράτεια, γι'αυτό και ο δήμαρχος κατέθεσε μόνος του το στεφάνι, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και τιμώντας έτσι τους ήρωες του Ελληνισμού.

Ο κ. Καλογερόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Την ημέρα αυτή, τη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής μας επετείου εξέγερσης κατά του Οθωμανικού Ζυγού, η πατρίδα μας περνά μια μεγάλη δοκιμασία, έναν αγώνα γεμάτο δυσκολίες. Τιμούμε με σεβασμό και δέος τη μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για τη δική μας ελευθερία και παράλληλα δείχνουμε υπευθυνότητα και σύνεση, τώρα που οι περιστάσεις το καλούν. Έτσι, προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και παραμένουμε υγιείς, ώστε το 2021 να εορτάσουμε με κάθε προβλεπόμενη λαμπρότητα τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, στους οποίους εορτασμούς η Αιγιάλεια θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και τότε. Χρόνια πολλά σε όλους!»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Προγραμματική Σύμβαση της αποκατάστασης της Γέφυρας της Καλογριάς και τη βελτίωση της πρόσβασης προς τις Ιερές Μονές του Αγ.Νικολάου Σπάτα και Μαρίτσας υπέγραψε ο Δήμαρχος δυτι . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Σ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ιατρού δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, για το αδίκημα της δωρολη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

            Ὃπως κάθε χρόνο, ἒτσι καί ἐφέτος,  ἐτελέσθη τήν Τετάρτη, 12.8.2020, ἡ Παράκληση πρός τήν Ὑπεραγία Θεοτόκο ὑπαιθρίως, στόν αὒλειο χῶρο τοῦ ἱστορικοῦ  Ἱεροῦ Ναοῦ Παναγία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

            Ὃπως κάθε χρόνο, ἒτσι καί ἐφέτος,  ἐτελέσθη τήν Τετάρτη, 12.8.2020, ἡ Παράκληση πρός τήν Ὑπεραγία Θεοτόκο ὑπαιθρίως, στόν αὒλειο χῶρο τοῦ ἱστορικοῦ  Ἱεροῦ Ναοῦ Παναγίας Μέτζαινας (Πλατανό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών,  εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 11ης Αυγούστου 2020, από τη Λιμενική Αρχή Κυλλήνης,  ιστιοφόρο  σκάφος με όνομα ''BLUE SAILING'' σημαίας ΗΠΑ, σε δυσχερή θέση, στη θαλάσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αίσια κατάληξη είχε η περιπέτεια 17χρονου στο Μάζι Κλειτορίας Καλαβρύτων, που "εγκλωβίστηκε" στο βουνό όταν έχασε τον προσανατολισμό του. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στήθη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search