Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στις Φυλακές η Γ.Γ Αντεγκληματικής Πολιτικής - Tι δεσμεύθηκε

Στην Πάτρα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης,  η Γενική Γραμματέας της Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κα. Νικολάου μετέβη στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Αγίου Στεφάνου Πατρών, όπου συνομίλησε με τους υπεύθυνους για θέματα που αφορούν στη λειτουργία των φυλακών με επίκεντρο τον κορωνοϊό και τα μέτρα πρόληψης για την εξάπλωση του.

Στο περιθώριο της επίσκεψη της στην Πάτρα είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρη Τσίτσικα, όπου η κα. Νικολάου μετέφερε τις θετικές εξελίξεις, αναφορικά με το πάγιο αίτημα της απεμπλοκής της ΕΛ.ΑΣ από την μεταγωγή ασθενών κρατουμένων από το Κατάστημα Κράτησης Πάτρας προς τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της περιοχής.

"Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Προχωρά η διαδικασία για την πρόσληψη Εξωτερικών Φρουρών και της ενίσχυσης νοσηλευτών", ενημέρωσε μεταξύ άλλων η Γ.Γ  Αντεγκληματικής Πολιτικής, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search