Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μητροπολίτης Ναυπάκτου: Δεν θα στερήσουμε στους πιστούς το άναμμα ενός κεριού

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η απόφαση της Ιεράς Συνόδου να ανοίξει, τη Μεγάλη Εβδομάδα, τους ναούς για δύο ώρες, μετά τη Θεία Λειτουργία. Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στην «Καλημέρα Ελλάδα” ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασσίου Ιερόθεος, ως εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου.

Ο Μητροπολίτης τόνισε ότι οι εκκλησίες θα ανοίγουν κάθε μέρα από τις 11.00 το πρωί και έως τις 13.00, προκειμένου οι πιστοί να έχουν τη δυνατότητα να προσκυνήσουν. Τόνισε, ότι εάν λαμβάνονται τα μέτρα προστασίας, δεν υπάρχει λόγος να στερήσει κανείς στους πιστούς έστω το άναμμα ενός κεριού.
 «Ας μην φθάσουμε στο άλλο άκρο… Όπως πάει κανείς στο σούπερ μάρκετ, με όλα τα μέτρα προστασίας, μπορεί να προσέλθει και στο ναό” τόνισε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε, ωστόσο, τον προβληματισμό του σε περίπτωση που παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού. «Δεν θέλουμε να γίνει διασπορά του κορονοϊού μέσω συγχρωτισμού” τόνισε και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που παρατηρηθούν προβλήματα, θα υπάρξουν οι κατάλληλες ενέργειες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search