Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 75χρονος συνελήφθη για την πυρκαγιά στην Βούντενη

Για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 75χρονος για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Βούντενης Πατρών, ο οποίος όμως αφέθηκε ελεύθερος και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ο άνδρας φέρεται να έκαιγε κλαδιά κοντά στο σπίτι του και η φωτιά του ξέφυγε λόγω των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

  

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Nεότερη ενημέρωση: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα, στην Βούντενη Πατρών και καίει έκταση με καλαμιές περίπου 2 στρεμμάτων 

Στο σημείο επιχειρούν 12 άνδρες με 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών και πεζοπόρο τμήμα της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών. Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης. Δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές, αλλά και για τις εγκαταστάσεις εργοστασίου που βρίσκονται στο σημείο.

Νωρίτερα: Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Βούντενης.  Η πυρκαγιά ξέσπασε πολύ κοντά στο εργοστάσιο της Med Frigo.  Πάνω από 5 πυροσβεστικά οχήματα με 10 άνδρες σπεύδουν στην περιοχή. Οι άνεμοι είναι ισχυροί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search