Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανυπότακτη Πολιτεία: Η κυβέρνηση επιχειρεί να ενταφιάσει το αίτημα της πόλης για το τρένο

Αλήθεια είναι! Με αυτή την Κυβέρνηση δεν πρέπει κανένας να κοιμάται ήσυχος! Ούτε σε καραντίνα, ούτε μπροστά στον μέγιστο κίνδυνο που απειλεί την χώρα. Και είναι βέβαιο ότι η υγειονομική κρίση και οι τεράστιες οικονομικές συνέπειες της, θα επιδιωχθεί να την πληρώσει ο λαός. Όπως και την δεκαετή οικονομική κρίση που συνεχίζεται.

Ανέθεσε λοιπόν η Κυβέρνηση την επιφανειακή κατασκευή της Σιδηροδρομικής Γραμμής μέχρι την Κανελλοπούλου. Ο ίδιος Υπουργός που προσπάθησε από πέρσι να μας αιφνιδιάσει, που ανακοίνωνε ανύπαρκτες μελέτες για ανύπαρκτο κόστος, που στην συνέχεια αφού δεν τσιμπήσαμε ανακοίνωσε ανύπαρκτες «διαβουλεύσεις» που δεν τήρησε καμία. Θεωρεί, ότι τώρα είναι η ευκαιρία του.

Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, μέσα στην καραντίνα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, επιχειρεί να ενταφιάσει το αίτημα της πόλης. Είναι προφανέστατο, ότι δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν θα μας εμποδίσει ούτε η καραντίνα ούτε ο αιφνιδιασμός. Ελπίζουμε, ότι οι Δημοτικές παρατάξεις θα ανταποκριθούν στο πολιτικό τους καθήκον, ότι θα τιμήσουν την ψήφο τους στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Και θα κινητοποιηθούμε με το σύνολο των συμπολιτών μας. Θα καταλάβουν ότι μας μέτρησαν λάθος! Περιμένουμε την αντίδραση όλων. Λαλίστατων και μη. Ιδού η Ρόδος!

Χρήστος Πατούχας, επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eνα μεγάλο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα χαρακτήρισε το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δείτε ζωντανά τις ανακοινώσεις της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για το άνοιγμα των σχολείων . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Κυριάκος Ντελόπουλος, σε ηλικία 87 ετών. Πεζογράφος, βιβλιοθηκονόμος, βιβλιογράφος, μεταφραστής, αφιέρωσε μεγάλο μέρος του συγγραφικού και ερευνητικού . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δουλειά πιάνουν από σήμερα οι πλωτές μονάδες του ΕΟΔΥ που θα πηγαίνουν στα νησιά για να κάνουν διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό. Οι πρώτες επισκέψεις θα γίνουν σήμερα και αύριο Τρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΣΕΒΙΠΑ με έκπληξη πληροφορήθηκε το περιεχόμενο επιστολής του Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, με ημερομηνία 21/05/2020, στην οποία εξη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Είχαμε την πεποίθηση, ότι η πρακτική των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου συχνά καταλήγει σε υποβάθμιση της διαφάνειας στα δημόσια λογιστικά και, εν τέλει, στην ίδια τη Δημοκρατία. Δεν μπορούσαμε ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάτρας το τελευταίας τεχνολογίας ερευνητικό / καταδυτικό σκάφος EDT Protea το οποίο είναι εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα πλοήγησης / τοποθέτησης Dynamic positioning (DP 3).
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search