Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανυπότακτη Πολιτεία: Η κυβέρνηση επιχειρεί να ενταφιάσει το αίτημα της πόλης για το τρένο

Αλήθεια είναι! Με αυτή την Κυβέρνηση δεν πρέπει κανένας να κοιμάται ήσυχος! Ούτε σε καραντίνα, ούτε μπροστά στον μέγιστο κίνδυνο που απειλεί την χώρα. Και είναι βέβαιο ότι η υγειονομική κρίση και οι τεράστιες οικονομικές συνέπειες της, θα επιδιωχθεί να την πληρώσει ο λαός. Όπως και την δεκαετή οικονομική κρίση που συνεχίζεται.

Ανέθεσε λοιπόν η Κυβέρνηση την επιφανειακή κατασκευή της Σιδηροδρομικής Γραμμής μέχρι την Κανελλοπούλου. Ο ίδιος Υπουργός που προσπάθησε από πέρσι να μας αιφνιδιάσει, που ανακοίνωνε ανύπαρκτες μελέτες για ανύπαρκτο κόστος, που στην συνέχεια αφού δεν τσιμπήσαμε ανακοίνωσε ανύπαρκτες «διαβουλεύσεις» που δεν τήρησε καμία. Θεωρεί, ότι τώρα είναι η ευκαιρία του.

Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, μέσα στην καραντίνα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, επιχειρεί να ενταφιάσει το αίτημα της πόλης. Είναι προφανέστατο, ότι δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν θα μας εμποδίσει ούτε η καραντίνα ούτε ο αιφνιδιασμός. Ελπίζουμε, ότι οι Δημοτικές παρατάξεις θα ανταποκριθούν στο πολιτικό τους καθήκον, ότι θα τιμήσουν την ψήφο τους στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Και θα κινητοποιηθούμε με το σύνολο των συμπολιτών μας. Θα καταλάβουν ότι μας μέτρησαν λάθος! Περιμένουμε την αντίδραση όλων. Λαλίστατων και μη. Ιδού η Ρόδος!

Χρήστος Πατούχας, επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Ο κύβος ερρίφθη για τη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς τη Δευτέρα, η Βουλή των Αντιπροσώπων αναμένεται να στείλει το άρθρο παραπομπής στη Γερουσία, ξεκινώντας επίσημα τη διαδικασία. . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παράταση της απαγόρευσης του κυνηγιού και του ψαρέματος κατά μια ακόμη εβδομάδα, μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.   Κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στα 107,5 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο το Νοέμβριο του 2020, παρουσιάζοντας αύξηση 0,82% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα Οκτώβριο. Τον Νοέμβριο επί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

 Υψηλό παραμένει το επιδημιολογικό φορτίο του κοροναϊού σε ορισμένες περιοχές της χώρας μας, παρά τα αυστηρά μέτρα που ήδη ισχύουν, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η παράτασή το . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Στο νεοσύστατο Υφυπουργείο Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου και συναντήθηκε με την Υφυπουργό κα. Μαρία Συρεγγέλα. Η Βουλευτής έχει υπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) Γεώργιος Βαγενάς, συγκάλεσε χθες 21 Ιανουαρίου 2021 ευρεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο εκλιπών έδωσε γενναία μάχη τους τελευταίους μήνες με την επάρατη νόσο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ήταν ιδιοκτήτης σε επιχείρηση με ηλεκτρονικά είδη ενώ είχε ασχοληθεί και με το θέατρο. Η τελευταί
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search