Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανυπότακτη Πολιτεία: Η κυβέρνηση επιχειρεί να ενταφιάσει το αίτημα της πόλης για το τρένο

Αλήθεια είναι! Με αυτή την Κυβέρνηση δεν πρέπει κανένας να κοιμάται ήσυχος! Ούτε σε καραντίνα, ούτε μπροστά στον μέγιστο κίνδυνο που απειλεί την χώρα. Και είναι βέβαιο ότι η υγειονομική κρίση και οι τεράστιες οικονομικές συνέπειες της, θα επιδιωχθεί να την πληρώσει ο λαός. Όπως και την δεκαετή οικονομική κρίση που συνεχίζεται.

Ανέθεσε λοιπόν η Κυβέρνηση την επιφανειακή κατασκευή της Σιδηροδρομικής Γραμμής μέχρι την Κανελλοπούλου. Ο ίδιος Υπουργός που προσπάθησε από πέρσι να μας αιφνιδιάσει, που ανακοίνωνε ανύπαρκτες μελέτες για ανύπαρκτο κόστος, που στην συνέχεια αφού δεν τσιμπήσαμε ανακοίνωσε ανύπαρκτες «διαβουλεύσεις» που δεν τήρησε καμία. Θεωρεί, ότι τώρα είναι η ευκαιρία του.

Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, μέσα στην καραντίνα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, επιχειρεί να ενταφιάσει το αίτημα της πόλης. Είναι προφανέστατο, ότι δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν θα μας εμποδίσει ούτε η καραντίνα ούτε ο αιφνιδιασμός. Ελπίζουμε, ότι οι Δημοτικές παρατάξεις θα ανταποκριθούν στο πολιτικό τους καθήκον, ότι θα τιμήσουν την ψήφο τους στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Και θα κινητοποιηθούμε με το σύνολο των συμπολιτών μας. Θα καταλάβουν ότι μας μέτρησαν λάθος! Περιμένουμε την αντίδραση όλων. Λαλίστατων και μη. Ιδού η Ρόδος!

Χρήστος Πατούχας, επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search