ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: Οι στοχευμένες μειώσεις φόρων το επόμενο βήμα

Τα σενάρια περί μείωσης μισθών και συντάξεων διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. «Δεν συζητάμε περικοπές μισθών και συντάξεων», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, οι μειώσεις φόρων του τρέχοντος προϋπολογισμού υλοποιούνται κανονικά. Ο ίδιος ανέφερε ότι «αυτό που δεν μπορέσαμε να κάνουμε ήταν οι έξτρα μειώσεις φόρων, όπως, για παράδειγμα, η εισφορά αλληλεγγύης», αλλά «μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε στοχευμένες μειώσεις φόρων και εισφορών». Τέλος, σχετικά με την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» που προβλέπει την επιδότηση από το κράτος τμήματος του μισθού εργαζόμενων που θα απασχοληθούν με μερική αντί για πλήρη απασχόληση, ο κ. Σταϊκούρας είπε πως «ανάμεσα στα επιδόματα ανεργίας ή την ενίσχυση της εργασίας, εμείς επιλέγουμε το δεύτερο».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διευρυμένη συνάντηση εργασίας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου στη Δυτική Αχαΐα, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search