ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκυλακάκης: Μέχρι τέλος Ιουλίου θα ενταχθούν στη ρύθμιση των 120 δόσεων και όσοι έχουν λάβει πυροδάνειο

Την υπόσχεση ότι εντός των προσεχών εβδομάδων και σίγουρα το πολύ μέχρι το τέλος Ιουλίου η κυβέρνηση θα έχει καταθέσει στη Βουλή τροπολογία με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους έχουν λάβει πυροδάνειο να ενταχθούν στη ρύθμιση των 120 δόσεων, έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θόδωρος Σκυλακάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο.

 

Μάλιστα η ρύθμιση θα αφορά τόσο τις περιπτώσεις δανείων που έχει εκπέσει η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου όσο και για τις υπόλοιπες περιπτώσεις δανειοληπτών. Αυτή την ώρα τα τεχνικά κλιμάκια ολοκληρώνουν τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να συνταχθεί η σχετική τροπολογία που θα δίνει διέξοδο στο σημαντικό αυτό ζήτημα που ταλανίζει αρκετούς επιχειρηματίες, ιδίως στο νομό Ηλείας.

 

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα με το μέλος της κυβέρνησης να δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και η τοπική οικονομία μετά την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των περισσότερων επαγγελματικών κλάδων μετά την πανδημία του κορονοϊού.

 

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος δήλωσε πως η μη εξυπηρέτηση των πυροδανείων  είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό μέχρι και σήμερα της πλειοψηφίας των επιχειρηματιών της Ηλείας από τη δυνατότητα λήψης δανείων, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος στήριξης που είχε εξαγγείλει του Υπουργείου Ανάπτυξης, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

 

Πρόσθεσε δε ότι η ρύθμιση που προτείνεται θα ανακουφίσει τον επιχειρηματικό κόσμο. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search