ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκυλακάκης: Μέχρι τέλος Ιουλίου θα ενταχθούν στη ρύθμιση των 120 δόσεων και όσοι έχουν λάβει πυροδάνειο

Την υπόσχεση ότι εντός των προσεχών εβδομάδων και σίγουρα το πολύ μέχρι το τέλος Ιουλίου η κυβέρνηση θα έχει καταθέσει στη Βουλή τροπολογία με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους έχουν λάβει πυροδάνειο να ενταχθούν στη ρύθμιση των 120 δόσεων, έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θόδωρος Σκυλακάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο.

 

Μάλιστα η ρύθμιση θα αφορά τόσο τις περιπτώσεις δανείων που έχει εκπέσει η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου όσο και για τις υπόλοιπες περιπτώσεις δανειοληπτών. Αυτή την ώρα τα τεχνικά κλιμάκια ολοκληρώνουν τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να συνταχθεί η σχετική τροπολογία που θα δίνει διέξοδο στο σημαντικό αυτό ζήτημα που ταλανίζει αρκετούς επιχειρηματίες, ιδίως στο νομό Ηλείας.

 

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα με το μέλος της κυβέρνησης να δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και η τοπική οικονομία μετά την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των περισσότερων επαγγελματικών κλάδων μετά την πανδημία του κορονοϊού.

 

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος δήλωσε πως η μη εξυπηρέτηση των πυροδανείων  είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό μέχρι και σήμερα της πλειοψηφίας των επιχειρηματιών της Ηλείας από τη δυνατότητα λήψης δανείων, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος στήριξης που είχε εξαγγείλει του Υπουργείου Ανάπτυξης, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας.

 

Πρόσθεσε δε ότι η ρύθμιση που προτείνεται θα ανακουφίσει τον επιχειρηματικό κόσμο. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά από την sold out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «Το παγκάκι» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.   Δύο άγνωστοι συναντιούνται σε ένα πάρκο και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα δεύτερη ημέρα πραγματοποιείται το φετινό Patras Pride.    Σε ανάρτηση τους  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διοργανωτές αναφέρουν:    "Το Patras Pride αποτελεί ένα αυτο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εξαρθρώθηκαν, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων ενέχονται σε κλοπές σκαφών, εξωλέμβιων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τη βαθιά του θλίψη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που οδηγήσαν στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εκφράζει μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα δεύτερη ημέρα πραγματοποιείται το φετινό Patras Pride.    Σε ανάρτηση τους  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι διοργανωτές αναφέρουν:    "Το Patras Pride αποτελεί ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Εξαρθρώθηκαν, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων ενέχονται σε κλοπές σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, διαρρήξεις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Τη βαθιά του θλίψη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που οδηγήσαν στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, εκφράζει μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.   "Ἡ ἀπόφαση
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search