ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Τσίπρα: “Σπατάλη εκατομμυρίων για τους ημέτερους του Μητσοτάκη”

“Χαρτοπόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο και την κατάσταση στην αγορά μεσούσης της κρίσης που πυροδότησε η πανδημία.

Στα πυρά Τσίπρα από τη Ρόδο κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για μη οικονομική ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων, απάντησε η ΝΔ.

Το κυβερνών κόμμα ανταπέδωσε την επίθεση, κάνοντας λόγο για 18 νέους φόρους που επέβαλε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στους καταστηματάρχες, στα 4,5 χρόνια πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα.

Απαντώντας το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ ότι με την πολιτιλή της έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους μικρομεσαίους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

“Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά που η ΝΔ θα επιδιώξει να σχολιάσει τις συναντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με φορείς της αγοράς, θα επιλέξει κάποιον διαφορετικό συνδυασμό στο πληκτρολόγιο πέρα από το copy paste. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποδειχτεί αυτό που λέμε εδώ και καιρό:

Ότι δεν έχει τίποτα να πει στους μικρομεσαίους που έχει οδηγήσει στην απόγνωση με την πολιτική της. Ειδικά για τον τουρισμό, το μόνο που βλέπουν οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι σπατάλη εκατομμυρίων για τους ημέτερους του κ. Μητσοτάκη, αλλά ανύπαρκτη ενίσχυση για τους ίδιους”, καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search