ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η αποτελεσματική λειτουργία των Περιφερειών, μονόδρομος για την ανάπτυξη της χώρας

Την πεποίθησή της ότι η αναπτυξιακή πορεία της χώρας συνδέεται άμεσα με τον ρόλο των Περιφερειών, εξέφρασε η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, με χθεσινή της ομιλία στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής.

Η Βουλευτής, η οποία είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής, αναφέρθηκε στον νέο ενισχυμένο προϋπολογισμό της Ευρώπης για την περίοδο 2021-2027 και τόνισε ότι μόνο η ορθή  λειτουργία των Περιφερειών και γενικότερα των ΟΤΑ, θα διασφαλίσει την αποτελεσματική διαχείριση των ευρωπαϊκών κεφαλαίων που θα διατεθούν για τις περιοχές τους. Επισήμανε δε, ότι είναι αναγκαίο με αυτά να στηριχθούν οι άνθρωποι της μεσαίας τάξης και οι επιχειρήσεις, οι οποίες διώκονταν μέχρι πρότινος, διότι μόνο έτσι θα μπορέσει πραγματικά να αναπτυχθεί η ελληνική περιφέρεια.

Τους Βουλευτές ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών, κ. Απ. Τζιτζικώστας, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στις νέες χρηματοδοτικές ευκαιρίες που δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση της τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης:Ένα χρόνο πριν, ο Υπουργός Τουρισμού δήλωνε στη δημόσια τηλεόραση, για την βραχυχρόνια μίσθωση, ότι θα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε μία περίοδο, κατά την οποία -θα έλεγα μ' έναν τίτλο- μπαίνει τέλος στην εποχή των δισταγμών», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγκαινιάζεται την Τρίτη 11 Αυγούστου 7-10 το βράδυ η έκθεση «Μια θάλασσα μέσα μου…» στο Πολύεδρο. Ένα εικαστικό ταξίδι μέσα από το έργο εννέα καλλιτεχνών:Γραμματόπουλος Κώστας, Διο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μόλις 22 τα κρούσματα που “έδωσε” ο κορονοϊός τις τελευταίες 24 ώρες στις πύλες εισόδου της Ελλάδας. Τα υπόλοιπα 130 είναι “εγχώρια”, ενώ υπάρχει ακόμη ένας θάνατος. Συνολικά 211 ο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά 404 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης επιβλήθηκαν στη διάρκεια των 14.877 ελέγχων που πραγματοποίησαν χθες Παρασκευή οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση  Εκπροσώπων Εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας Πολιτικά παιχνίδια διακρίσεις και ψεύτικες υποσχέσεις στις πλάτες εργαζομένων του Δήμου Πατρέων.Στα πλαίσια του διαρκούς αγώνα μας για εργασία,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κανελλοπούλου στο ύψος της ΝΕΟ Πατρών- Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ ανετράπη χωρίς ωστόσο να τραυματιστείο ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search