ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Νοτοπούλου: Ακόμα ένα ρεσιτάλ ασυνέπειας και αναξιοπιστίας από τον Υπουργό Τουρισμού

Δήλωση της τομεάρχη Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης:

Ένα χρόνο πριν, ο Υπουργός Τουρισμού δήλωνε στη δημόσια τηλεόραση, για την βραχυχρόνια μίσθωση, ότι θα πρέπει να υπάρχει ισονομία με τις άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, "φορολογικά και από κάθε άλλη άποψη".

Επιπλέον, έκανε λόγο για την ανάγκη να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

Είναι απορίας άξιο, ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο Υπουργός Τουρισμού την έννοια της ισονομίας!

Στο από κάθε πλευρά φειδωλό πρόγραμμα με τον βαρύγδουπο τίτλο -σε σχέση με αυτό που προσφέρει-  «Τουρισμός για Όλους», κ. Θεοχάρη, έχετε εντάξει στους παρόχους καταλύματος τους ιδιοκτήτες μη αδειοδοτημένων από το Υπουργείο Τουρισμού καταλυμάτων.

Ο Υπουργός Τουρισμού για μια ακόμα φορά φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί τη δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει οι αδειοδοτημένες από το Υπουργείο Τουρισμού ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις που στήριξαν και στηρίζουν το «άνοιγμα» του τουρισμού στην δύσκολη φετινή τουριστική σεζόν, που αναγκάστηκαν να δανειστούν κεφάλαια για να επαναλειτουργήσουν, χωρίς έσοδα, μόνο και μόνο για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία και να διατηρήσουν θέσεις εργασίας.

Κύριε Υπουργέ, μάλλον έχετε μπερδέψει τα αδειοδοτημένα, με τα μη αδειοδοτημένα καταλύματα.

Τι έχετε να απαντήσετε σε αυτούς κύριε Υπουργέ Τουρισμού;

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Το κλίμα νευρικότητας και ανησυχίας που πυροδοτήθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και ειδικότερα με την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ εξακολουθεί να αποτυπώνεται . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πι . . .
LIFE STYLE

Το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κατά τη διάρκεια δημόσιας εξόδου το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search