ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ισραήλ ο Ν. Δένδιας -Συναντήσεις με Νετανιάχου και Ασκενάζι

 

Με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι (Gabi Ashkenazi) συναντάται αυτή την ώρα στο Ισραήλ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Υποδοχή ΥΠΕΞ Ν.Δένδια από ομόλογο Ισραήλ G.Ashkenazi -ισχυροί δεσμοί και μία διαρκώς ενισχυόμενη στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.Ελληνογαλλική ναυτική άσκηση στην ανατολική Μεσόγειο συμπεριλαμβανομένης της περιοχής που έχει δεσμεύσει με παράνομη NAVTEX.

«Καλωσόρισες στο Ισραήλ, καλέ μου φίλε, υπουργέ Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκο Δένδια. Είναι πάντοτε μεγάλη τιμή να σε φιλοξενώ στην Ιερουσαλήμ» έγραψε στο Twitter ο Γκάμπι Ασκενάζι.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου (Benjamin Netanyahu).

Οι συζητήσεις εστιάζονται στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ σε διμερές επίπεδο, και στο πλαίσιο του σχήματος 3+1.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μεταβαίνει σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου, στο Ισραήλ, όπου θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου (Benjamin Netanyahu). Προηγουμένως, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Γκάμπι Ασκενάζι (Gabi Ashkenazi).

 

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ σε διμερές επίπεδο, και στο πλαίσιο του σχήματος 3+1.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Η Αργεντινή ζήτησε από το ΝΑΤΟ να γίνει ένας από τους «παγκόσμιους εταίρους» της συμμαχίας για την ασφάλεια, δήλωσε  ο υπουργός Άμυνας Λουίς Πέτρι, καθώς η κυβέρνηση επιδιώκει στ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 13 Μαϊου θα γίνει τελικά η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αγκυρα. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός μετά το πέρας της έκτακτ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κριτική δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα όσα έχει πει το τελευταίο διάστημα, από όλα τα στελέχη που μετέχουν στο εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search