ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Αλμυρό Μαγνησίας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στον Αλμυρό Μαγνησίας βρέθηκε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, προκειμένου να δει τις καταστροφές που προκάλεσε στην περιοχή ο Ιανός.

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Παππάς, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, ο τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης, η αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής Μαγνησίας, Κατερίνα Παπανάτσιου, και ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, αφού συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο Αλμυρού, Βαγγελη Χατζηκυριάκο, επισκέφτηκαν σημεία του δήμου που έχουν πληγεί. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Ιανός έπληξε υποδομές (δρόμους και γέφυρες) και αγροτικές εκτάσεις, ενώ αρκετά χωριά, όπως Ανάβρα, Νεράιδα, Ανθότοπος κ.α., παραμένουν αποκλεισμένα. Στα χωριά υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτροδότησης, τα οποία πρέπει να επιλυθούν άμεσα.

Σε δηλώσεις τους, ο κ. Παππάς μίλησε για μια καταστροφή «για την οποία υπήρχαν ισχυρά σήματα από την πρόγνωση του καιρού αλλά καμία προετοιμασία δεν είχε γίνει», προσθέτοντας ότι «οι ευθύνες είναι προφανείς και σε σχέση με τον καθαρισμό των ρεμάτων και σε σχέση με το πώς αντιμετωπίστηκε η κατάσταση κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των γεγονότων». Τόνισε ότι «δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτο για χάσιμο», ζητώντας άμεση αποκατάσταση της ομαλότητας στη ζωή των κατοίκων και της δυνατότητας μετακίνησης τους. «Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση αποτελούν κοροϊδία και προσβολή προς τους πολίτες και τις περιοχές που έχουν πληγεί», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης μεταξύ άλλων. Σχολίασε ότι προτείνει στην κυβέρνηση «να κατέβει από το ελικόπτερο και να δει τις πραγματικές ζημιές, γιατί με αυτά που ανακοίνωσε, φαίνεται ότι δεν έχει διαμορφώσει ούτε την παραμικρή εικόνα για την πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες της Θεσσαλίας».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search