ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ για «μεγάλο περίπατο»: Τα ανούσια πειράματα έχουν και τα όρια τους

Ανακοίνωση σχετικά με τον «μεγάλο περίπατο» εξέδωσε σήμερα το Κίνημα Αλλαγής. Η παράταξη τονίζει ότι όσα αναφέρθηκαν πρόσφατα από το Δήμαρχο Αθηναίων για την οδό Πανεπιστημίου δικαιώνει πλήρως της θέσεις της για το συγκεκριμένο έργο.  Πρόκειται για έργο δοκιμαστικό και πρόχειρο, το οποίο «βγήκε και δεν βγήκε» όπως ειπώθηκε αλλά βέβαια έχει υψηλότατο κόστος που θα το πληρώσουν οι Αθηναίοι, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει,

« Η προτροπή ξεχάστε την Πανεπιστημίου που ξέρατε είναι λίγο δύσκολο να εφαρμοστεί. Κυκλοφοριακή συμφόρηση, επιβάρυνση της καθημερινότητας, αυξημένοι ρύποι, δυσκολίες πρόσβασης, απαξίωση για τις υποβαθμισμένες γειτονιές και άκομψη αισθητική παραμένουν υπαρκτά και αλησμόνητα. Φανταστείτε μάλιστα τι θα συνέβαινε εάν δεν υποχρεώνονταν να ανοίξουν μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας, κάτω από την ασφυκτική πίεση του Κινήματος Αλλαγής και των φορέων της πόλης.

Όλα αυτά προέκυψαν από ανούσια πειράματα εν μέσω κορωνοϊού, σε έναν από τους ομορφότερους δρόμους. Λες και δεν υπάρχουν άλλα σημεία και γειτονιές που χρειάζονται αναπλάσεις. Λες και Αθήνα είναι μόνο η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Ηρώδου Αττικού, η Ρηγίλλης και το Σύνταγμα.

Αυτά όμως συμβαίνουν όταν οι Κυβερνητικοί και οι Δημοτικοί παράγοντες είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους και δεν έχουν επαφή με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου. Όταν δεν κάνουν την απαραίτητη διαβούλευση και αδιαφορούν για τη γνώμη των πολιτών. Όταν επειδή δεν παράγουν ιδέες, αντιγράφουν και εφαρμόζουν αποτυχημένα το όραμα των μεγάλων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ για την Αθήνα».

Τέλος, το Κίνημα Αλλαγής  σημειώνει ότι θα συνεχίσει να ασκεί δημιουργική κριτική για το «μεγάλο περίπατο», σε στενή σύμπραξη με όλους τους φορείς και τους ανθρώπους της πόλης.

Για εμάς «πάνω Αθήνα και κάτω Αθήνα», δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ!, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμα ένα κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας σε εργαζόμενο. Η ανησυχία είναι έντονη στο προσωπικό βλέποντας τα κρούσματα στο νοσοκομείο σε εργαζόμενους να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης καλεί τον κόσμο της εστίασης να μην κρατάει κρυφά χαρτιά όταν προκύπτουν κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό του. Ο Διοι . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Ώρα Πατρών: Δεν μας έχει συνηθίσει η δημοτική αρχή να ενημερώνει εκτενώς με δύο καλέσματα την αντιπολίτευση για ένα θέμα που θα έρθει στο δημο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τον νόμο 4446/2016, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και θα λήξουν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020. Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμα ένα κρούσμα σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας σε εργαζόμενο. Η ανησυχία είναι έντονη στο προσωπικό βλέποντας τα κρούσματα στο νοσοκομείο σε εργαζόμενους να φτάνουν τα 13 μέσα σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης καλεί τον κόσμο της εστίασης να μην κρατάει κρυφά χαρτιά όταν προκύπτουν κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό του. Ο Διοικητής της 6ης ΥΠε πρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με τον νόμο 4446/2016, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και θα λήξουν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020. Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είχε από την αρχή
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search