ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Δεν θα ανεχθούμε τους ασυνείδητους που παραβαίνουν τις οδηγίες των ειδικών

«Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία, σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη και σε συνεργασία με τους πολίτες αυτό τον μεγάλο, επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί εδώ και λίγους μήνες στη ζωή μας», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του ύστερα από σύσκεψη που είχε με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου συζητήθηκαν επιχειρησιακά σχέδια που είναι σε εξέλιξη.

«Η Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται. Η μάσκα υψώνει τείχη στον αόρατο εχθρό. Όσοι σέβονται τον εαυτό τους, όσοι νοιάζονται για τον συμπολίτη και τον συνάνθρωπό τους, όσοι αγαπάνε την πόλη, φοράνε μάσκα», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης και πρόσθεσε: «Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς. Είναι βέβαιο ότι και τώρα μπορεί, με τις δράσεις της, την ευθύνη των πολιτών της, να αντιμετωπίσει κι αυτόν τον αόρατο εχθρό».


«Η Ελληνική Αστυνομία», υπογράμμισε ο υπουργός, «είναι παρούσα στην αντιμετώπιση του Covid. Κάνει χιλιάδες ελέγχους, διαπιστώνει επίσης χιλιάδες παραβάσεις. Δεν έχουμε καμιά διάθεση αντιδικίας με τους συμπολίτες μας αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε έστω τους λίγους ανεύθυνους και ασυνείδητους που δημιουργούν τεράστια προβλήματα παραβαίνοντας τις εντολές και τις οδηγίες των επιδημιολόγων και των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι είναι οι αρμοδιότεροι όλων να δίνουν οδηγίες».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
Image
Image

Search