ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Κατσανιώτης: Δήλωση για τον Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940

 «Αποτελεί κορυφαία στιγμή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας η 28η Οκτωβρίου 1940 την οποία τιμούμε σήμερα.

Το εθνικό συμφέρον ποτέ δεν εξυπηρετήθηκε από εύκολες αποφάσεις.

Αυτό διδάσκει η ιστορία. Και τότε και τώρα, η χώρα ήταν και είναι προετοιμασμένη  με ισχυρή αποτρεπτική ασπίδα και υψηλό φρόνημα έναντι σε όποιον επιβουλεύεται την εθνική μας κυριαρχία.

Τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον εθνικών, οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων απαιτείται ένα αγνός πατριωτισμός.

Ένας πατριωτισμός πανάξιος εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Γιατί όπως λέει και ο Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς :

Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν,

θα ‘ρθουν, θα περάσουν.

Κριτές θα μας δικάσουν

οι αγέννητοι, οι νεκροί.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες !

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων, ξεκίνησε και θα ολοκληρώσεις τις επόμενες ημέρες, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στους εξωτερικούς χώρους των τριών νοσοκομείων της περιοχής μας, με έργα και συνθέ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν με ρωτάτε, θα ήθελα να έχουμε και 5.000 ΜΕΘ. Οι ΜΕΘ όμως δεν είναι η λύση του ζητήματος θα πρέπει πρώτα απ' όλα να προφυλασσόμαστε εμείς οι ίδιοι ώστε να μη χρειάζεται να προσφε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια έστειλε ο γραμμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, με την οποία γνωστοποιεί οτι οι βουλευτές-γιατροί του Κινήμα . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η παρατεινόμενη ανομβρία αλλά και η απροθυμία μεγάλου μέρους των δημοτών να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους έναντι της ΔΕΥΑΔ, έχει φέρει την επιχείρηση σε δεινή κατάσταση ενώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Πατρέων, ξεκίνησε και θα ολοκληρώσεις τις επόμενες ημέρες, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στους εξωτερικούς χώρους των τριών νοσοκομείων της περιοχής μας, με έργα και συνθέσεις που δημιούργησα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας είχαν οι Δήμαρχοι Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γ. Λέντζας, Αμαλιάδας Γ. Λυμπέρης και Δυτικής Αχαΐας Σπ. Μυλωνάς.Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια νταλίκα που κατευθυνόταν από Πύργο προς Κυπαρισσία, εξετράπη
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search