ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Φωτήλα σε Πελετίδη για τον Τζέφρι Πάιατ

Σε δήλωση του ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ αναφέρει: 

"Η ανάγκη για προσέλκυση στην Ελλάδα μεγάλων ξένων επενδύσεων αναγνωρίζεται από όλους τους πολίτες - ανεξαρτήτως κοινωνικής ομάδας και πολιτικής ένταξης - μία ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Από τη μια θα μειώσει την ανεργία και από την άλλη θα μεταφέρει γνώση νέας τεχνολογίας – κάτι που θα ευνοήσει την πόλη της Πάτρας. 

Στο συνέδριο της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) θα συμμετάσχει και ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας κ. Πάιατ. Και είναι ευνόητο το ενδιαφέρον, καθώς οι ΗΠΑ, εκτός από στρατηγικός σύμμαχος της χώρας, έχει αποδεδειγμένα δείξει το ενδιαφέρον της για επενδύσεις στη νέα γνώση και τις σύγχρονες τεχνολογίες. Πρόσφατα υπεγράφη συμφωνία για τη δημιουργία κέντρου δεδομένων της γνωστής εταιρείας MICROSOFT και έπεται συνέχεια. 

Αντί όμως ο δήμαρχος της πόλης μας ο κ. Πελετίδης που εκπροσωπεί το σύνολο της πόλης να κουβεντιάσει για το πώς η πόλη μας θα καταφέρει να ενταχθεί στον χάρτη των νέων τεχνολογιών, καταφεύγει στα γνωστά τσιτάτα - ανακοινώσεις του προηγούμενου αιώνα - που όχι μόνο έρχονται από το παρελθόν του διχασμού και έχουν οριστικά ηττηθεί αλλά και δεν προσφέρουν καμία πρακτική χρησιμότητα στις νέες και στους νέους της πόλης μας που ψάχνουν εναγωνίως για νέες δουλειές! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Πατρέων στέκεται απέναντι στη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, αρνούμενος να κατανοήσει την εποχή των μεγάλων ανακατατάξεων και το πραγματικό δημόσιο συμφέρον της πόλης και του νομού μας. Και στην υπόθεση της έλευσης του φυσικού αερίου, και στην υλοποίηση του έργου για την αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου αρνείται ή αδυνατεί να κάνει πράξεις τα αναγκαία για την Πάτρα και τους ανθρώπους της. 

Ο ρόλος όμως του δημάρχου της πόλης δεν είναι να χωρίζει, αλλά να ενώνει και να στέκεται αρωγός στην επίλυση των ώριμων αιτημάτων των πολιτών. Η Πάτρα δεν έχει ανάγκη από άλλον ένα καλό κομμουνιστή, έχει ανάγκη από έναν καλό Δήμαρχο! "

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Μαύρο» ρεκόρ με 121 θανάτους από κοροναϊό καταγράφει η χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις εκτιμήσεις των επιστημόνων που έκαναν λόγο για αυξητική τάση των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" , καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχε κρούσμα κορονοϊού σε ασθενή κλινικής. Συγκεκριμένα  εντοπίστηκε κρούσμα σε ασθενή της παθολογικής κλινικής. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

H  διενέργεια ελέγχων για κορονοϊό μέσω μοριακών τεστ στους εργάτες γης και τους καλλιεργητές της Δυτικής Ελλάδας ήταν ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν ευρέως στη διάρκεια της σ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Για τις "κόκκινες" περιοχές, τα μέτρα και την άρση του απαγορευτικού μίλησε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος. Όπως εξήγησε ο καθηγητής, "το lockdown έγινε οριζόντι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" , καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχε κρούσμα κορονοϊού σε ασθενή κλινικής. Συγκεκριμένα  εντοπίστηκε κρούσμα σε ασθενή της παθολογικής κλινικής. Ο ασθενής βρισκόταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγη ώρα μπροστά από την κάρα του Αγ. Ανδρέα. Ένα κοριτσάκι 12 ετών έφθασε στο σημείο για να προσκυνήσει. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν πολλοί πιστοί μέσα στην εκκλησί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικτό κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε την Παρασκευή σε υποκατάστημα πολύ μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Στο κατάστημα έχουν εντοπιστεί, σύμφωνα μ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search