ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται το προσεχές διάστημα η αξιολόγηση για 170.000 εκπαιδευτικούς

Στην αξιολόγηση των 170.000 εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων είναι έτοιμο να προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας παρά το γεγονός ότι αναμένονται έντονες αντιδράσεις από τους ενδιαφερόμενους δάσκαλους και καθηγητές. Θα είναι ένα από τα πρώτα σχέδια νόμου που θα προωθήσει προς ψήφιση στη Βουλή η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως όταν θα επιστρέψει στο γραφείο της μετά την περιπέτεια του κορονοϊού.

Σημαίνοντα ρόλο στις αξιολογήσεις αναμένεται να διαδραματίσουν σύμφωνα με πληροφορίες οι διευθυντές των σχολικών μονάδων και οι σχολικοί σύμβουλοι. Όσοι εκπαιδευτικοί θα έχουν θετική αξιολόγηση θα επιβραβεύονται από την πολιτεία ενώ όσοι δεν τα πάνε καλά θα εντάσσονται σε πρόγραμμα επιμόρφωσης.

Πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου πάντως η κ. Κεραμέως θα φροντίσει να συναντηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου αφενός να τους ενημερώσει για τα όσα θα προβλέπονται και αφετέρου να ακούσει τις απόψεις τους και να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις που αναμένονται.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος. Πολύ - πολύ πιο περιορισμένα, με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, άντε ενδεχομένως μία οικογένεια ακόμα", τόνισε ο πρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Μαύρο» ρεκόρ με 121 θανάτους από κοροναϊό καταγράφει η χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις εκτιμήσεις των επιστημόνων που έκαναν λόγο για αυξητική τάση των . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" , καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχε κρούσμα κορονοϊού σε ασθενή κλινικής. Συγκεκριμένα  εντοπίστηκε κρούσμα σε ασθενή της παθολογικής κλινικής. . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

H  διενέργεια ελέγχων για κορονοϊό μέσω μοριακών τεστ στους εργάτες γης και τους καλλιεργητές της Δυτικής Ελλάδας ήταν ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν ευρέως στη διάρκεια της σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" , καθώς διαπιστώθηκε πως υπήρχε κρούσμα κορονοϊού σε ασθενή κλινικής. Συγκεκριμένα  εντοπίστηκε κρούσμα σε ασθενή της παθολογικής κλινικής. Ο ασθενής βρισκόταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγη ώρα μπροστά από την κάρα του Αγ. Ανδρέα. Ένα κοριτσάκι 12 ετών έφθασε στο σημείο για να προσκυνήσει. Εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν πολλοί πιστοί μέσα στην εκκλησί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικτό κλιμάκιο από τη Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε την Παρασκευή σε υποκατάστημα πολύ μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Στο κατάστημα έχουν εντοπιστεί, σύμφωνα μ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search