ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται το προσεχές διάστημα η αξιολόγηση για 170.000 εκπαιδευτικούς

Στην αξιολόγηση των 170.000 εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων είναι έτοιμο να προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας παρά το γεγονός ότι αναμένονται έντονες αντιδράσεις από τους ενδιαφερόμενους δάσκαλους και καθηγητές. Θα είναι ένα από τα πρώτα σχέδια νόμου που θα προωθήσει προς ψήφιση στη Βουλή η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως όταν θα επιστρέψει στο γραφείο της μετά την περιπέτεια του κορονοϊού.

Σημαίνοντα ρόλο στις αξιολογήσεις αναμένεται να διαδραματίσουν σύμφωνα με πληροφορίες οι διευθυντές των σχολικών μονάδων και οι σχολικοί σύμβουλοι. Όσοι εκπαιδευτικοί θα έχουν θετική αξιολόγηση θα επιβραβεύονται από την πολιτεία ενώ όσοι δεν τα πάνε καλά θα εντάσσονται σε πρόγραμμα επιμόρφωσης.

Πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου πάντως η κ. Κεραμέως θα φροντίσει να συναντηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου αφενός να τους ενημερώσει για τα όσα θα προβλέπονται και αφετέρου να ακούσει τις απόψεις τους και να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις που αναμένονται.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Νέα στοιχεία τόσο από το πεδίο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων όσο και των αναλύσεων του Ανθρωποκτονιών που έφθασαν τις τελευταίες 48 ώρες στα χέρια των αστυνομικών, οδηγούν σε εξ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αντί για παιχνίδι, σχολείο και ανεμελιά οκτώ ανήλικα βίωναν καθημερινά μια σκληρή πραγματικότητα στους δρόμους της Θεσσαλονικης, καθώς οι γονείς τους τα υποχρέωναν να ζητιανεύουν σ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Του Παντελή Οικονόμου, επικεφαλής πολιτικής οργάνωσης «Εκκίνηση Έλληνες Δημοκράτες»   Το περασμένο Σάββατο, οι υπουργοί οικονομικών της «Ομάδας των 7» (G7) συμφώνησαν να επιβληθε . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Τη σημασία του διαλόγου και της συνεργασίας με τα επιμελητήρια και την αγορά, καθώς η ανάπτυξη της επόμενης μέρας περνά απαραίτητα από την αναβάθμιση των παραγωγικών δυνατοτήτων τη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φλόγες τυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Αγίου Διονυσίου 24, στην Πάτρα. Από τη φωτιά το όχημα υπέστη σχεδόν ολική καταστροφή. Στο σημείο έσπευσα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα επιχείρηση ανδρών της Ασφάλειας Αττικής στην Πάτρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδα αστυνομικών βρίσκεται στην πόλη, ερευνώντας στοιχεία τα οποία αφορούν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές ζημιές σε καλλιέργειες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προκάλεσε το ξαφνικό μπουρίνι και η χαλαζόπτωση στις περιοχές των Δουνεϊκων και του Καρδαμά.   Η χαλαζόπτωση, κατέστρεψε καλλιέργ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search