ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δώρο των ευζώνων στην Πρόεδρο

Επειδή υπήρξε ένα είδος αναταραχής από νοσταλγούς του παρελθόντος ότι δήθεν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφαίρεσε από το γραφείο της τη σημαία με το εθνόσημο, έχω επιπλέον να σας πω και τούτα:

Η σημαία, η οποία ήταν δημιούργημα του πρώην Προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου, δεν έχει εξαφανιστεί. Απόδειξη ότι εμφανίστηκε στην Προεδρική Φρουρά, όχι ως σημαία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αλλά ως μια σημαία που έχει πάνω της το εθνόσημο. Και τίποτα άλλο.

Στη θέση της σημαίας στο Προεδρικό Μέγαρο εμφανίστηκαν τα δώρα που έχουν προσφέρει στην Πρόεδρο οι άνδρες της Προεδρικής Φρουράς. Το κεντημένο στο χέρι γιλέκο της στολής ευζώνων και ένα αυθεντικό τσαρούχι, που η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τοποθέτησε στο γραφείο της τιμώντας την Προεδρική Φρουρά.

Δεν χρειάζεται να σας πω, είναι πλέον γνωστό ότι η στολή των ευζώνων κατασκευάζεται μέσα στο στρατόπεδο από ειδικευμένους τεχνίτες και το κάθε τσαρούχι ζυγίζει περίπου 1,5 κιλό. Μέσα στη σόλα, το τσαρούχι έχει τουλάχιστον 60 καρφιά για να μην γλιστρούν ο εύζωνες.

Πηγή: Βηματοδότης

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε στα Βραχνέϊκα κοντά στον παλαιό Ναό Αγίου Βασιλείου. Το παιδί παρέσυρε διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδάκι με την παρέα του έπαιζε μπά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η σημερινή δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα για τη «17 Νοέμβρη». «Κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί πιστεύω εγώ από την δράση αυτών των οργανώσεων. Κανείς δεν έχε . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τρεις αναφορές κατά των δικαστών και εισαγγελέων που χειρίστηκαν την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, πρόκειται να καταθέσει το πρωί τ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας «αγκαλιάζει» και ενισχύει για δεύτερη χρονιά τις δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο λειτουργίας του Θερινού Σχολείου της ΔΗΚΕΚ-Δήμου Καλαβρύτων που . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε στα Βραχνέϊκα κοντά στον παλαιό Ναό Αγίου Βασιλείου. Το παιδί παρέσυρε διερχόμενο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδάκι με την παρέα του έπαιζε μπάλα στην πλατεία της
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δύο άτομα τραυματίστηκαν όταν το δίκυκλό τους συγκρούστηκε με ΙΧ στην διασταύρωση των οδών Ελληνος Στρατιώτου και Θεσσαλονίκης στις 4.30 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα κατέβαινε την Θεσσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  «Ένα τεράστιο έργο υποδομής για την Αχαΐα παίρνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για ένα έργο που χρειάστηκε 14 ολόκληρα χρόνια και χιλιάδες ώρες εργασίας από όλους όσοι συνεισέφεραν σε αυτό για να φτάσ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search