ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπ. Εργασίας: Διαδικτυακή εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- «Ισότητα στην Πράξη»

Εκδήλωση με τίτλο «Ισότητα στην Πράξη», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διαδικτυακά την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και ώρα 11:00.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, η υφυπουργός αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα και η γενική γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Γιάννα Χορμόβα. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μίλαν σώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Πόρτο, οδήγησε το ζευγάρι στα πέναλτι κι εκεί εμφανίστηκε καλύτερη, παίρνοντας τη νίκη με 4-3 και μαζί την πρ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόλυτα ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε το Περιστέρι bwin κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR το βράδυ της Παρασκευής (19/4) δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, που τόνισε πως η ομάδα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άγχος για το αποτέλεσμα δεν υπήρχε, τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά για Παναθηναϊκό και Περιστέρι, όμως οι δύο ομάδες έδωσαν ωραία μάχη το βράδυ της Παρασκευής (19/4) στο ΟΑΚΑ για . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στα χέρια της Μπασκόνια κετέληξε το τελευταίο εισιτήριο για τα playoffs της EuroLeague. Οι Βάσκοι επικράτησαν με 89-77 της Βίρτους Μπολόνια στο δεύτερο παιχνίδι τους στα Play-In γι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου η οποία ξέσπασε σε λυγμούς όταν η εισαγγελέας της έδειξε φωτογραφία της μόλις έξι μηνών νεκρής ανιψιάς της, συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σημαντική ανταπόκριση πολιτών, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, καθώς επίσηςεκπροσώπων φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 17 Απριλίου ηημερίδα με θέμα «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-
Image
Image

Search