ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα τα σπουδαία για τη Νέα Δημοκρατία - Συνεδριάζουν ΚΟ και ΚΕΦΕ

Στο «άγνωστο» βαδίζει η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει επιλεγεί εταιρεία για να διενεργήσει με ηλεκτρονικό τρόπο τις εκλογές, ενώ ιδιαιτέρως κρίσιμη θεωρείται η σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ η οποία θα πραγματοποιηθεί αργά το απόγευμα και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για εάν και πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές, αλλά και με ποιο σύστημα θα γίνει η διαδικασία.
Νωρίτερα (17:00) θα συνεδριάσει η Κοινοβουλετική Ομάδα προκειμένου ο μεταβατικός αρχηγός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης να ενημερώσει τα μέλη της για την πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Εν όψει μάλιστα της συζήτησης του προϋπολογισμού του 2016, θα υπάρξει εισήγηση από τον συντονιστή Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Σταϊκούρα.

Οι τέσσερις υποψήφιοι φαίνονται διχασμένοι καθώς τόσο ο Ευ. Μεϊμαράκης όσο και ο Κυρ. Μητσοτάκης ζητούν πρώτα να βρεθεί πλήρως αξιόπιστη εταιρεία και μετά να αποφασιστεί η διενέργεια εκλογών ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο.
Από την άλλη Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης ζητούν οι εσωκομματικές εκλογές να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου έστω και χωρίς υπολογιστές αλλά χειρόγραφα. Ωστόσο οι κόντρες καλά κρατούν και σήμερα ήταν η πλευρά Μεϊμαράκη που πυροδότησε το κλίμα.
Λίγο πριν τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη, Θ. Αμπατζόγλου, με επιστολή του προς τον Ανδρέα Παπαμιμίκο ζητούσε εξηγήσεις για τον λόγο που δεν έχει κατατεθεί μήνυση κατά της προηγούμενης εταιρείας αλλά και για το κώλυμα που έχει δηλώσει ο γραμματέας του κόμματος.
Ο κ. Παπαμιμίκος απάντησε στον κ. Αμπατζόγλου όμως τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Παπαμιμίκος δεν κρίθηκα από την πλευρά Μεϊμαράκη επαρκή και ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου του κόμματος αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινή δράση αναλαμβάνουν οι τοπικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, όπως τονίσθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης υπό την προεδρ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Μετά την προχωρημένη ηλικία, η σχιζοφρένεια είναι ο δεύτερος σημαντικότερος παράγοντας κινδύνου για θάνατο από Covid-19, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που για . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε πιστοί στη διαφάνεια, την επιστημονική τεκμηρίωση και την αλήθεια» υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία και τους εμβο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Για το πως αναμένεται να εξελιχθεί η πανδημία στη χώρα μας, μίλησε στο MEGA, ο καθηγητής Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Ο κ. Σαρηγιάννη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κοινή δράση αναλαμβάνουν οι τοπικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο, όπως τονίσθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης υπό την προεδρία του περιφερειάρχη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η σημερινή (Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021) συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από απόφαση της Εισαγγελίας Πύργου παραπέμπεται σε δίκη  για ελεγχόμενες λέξεις (εξύβριση) σε βάρος εργαζόμενης του δήμου Πύργου ο πρ. αντιδήμαρχος Λάμπης Αριστειδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search