ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση της ΝΟΔΕ στον βουλευτή Κώστα Μάρκου για τα Πανεπιστήμια

Η ΝΟΔΕ Αχαΐας με δήλωση του προέδρου της Ανδρέα Μαζαράκη, σχολιάζει τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου

Πιο αναλυτικά η δήλωση Μαζαράκη έχει ως εξής:

"Η Ελληνική Κοινωνία έχει κουραστεί να βιώνει τα Πανεπιστήμια μας ως:
- κέντρα ανομίας και παρεμπορίου,
- χώρους κατασκευής μολότοφ,
- χώρους διακίνησης ναρκωτικών και καταφύγια ναρκεμπόρων,
- χώρους όπου φοιτητές - εντός ή εκτός εισαγωγικών - προπηλάκιζαν και έκτιζαν καθηγητές.
Το 2012 φούντωσε ένα φοιτητικό κίνημα πλειοψηφίας για ανοικτά πανεπιστήμια, απέναντι στο κίνημα της μειοψηφίας των "φοιτητών" για καταλήψεις και - εν τοις πράγμασι - κλειστές σχολές.
Οι Έλληνες επιθυμούν  διακαώς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά μας Ιδρύματα να γίνουν επειγόντως χώροι όπου θα υπηρετούνται η έρευνα και η επιστήμη.
Ας κοιτάξουμε δίπλα μας. Σε καμμία ευνομούμενη, κανονική δυτική χώρα δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο.
Ο βουλευτής και καθηγητής Μάρκου προφανώς και δεν εκφράζει μια προσωπική του άποψη, αλλά μία από τις απόψεις του κόμματός του.
Ας αντιπαρέλθουμε το ότι η δήλωσή του θα μπορούσε να θεωρηθεί ως δημόσια παρότρυνση για τέλεση αξιόποινων πράξεων και ας ελπίσουμε ότι και εντός του ΣΥΡΖΑ υπάρχουν υπεύθυνες, μετριοπαθείς και ήρεμες φωνές.
Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον  τον εκπληκτικό δυϊσμό της μείζονος αντιπολίτευσης και την προσπάθειά της να πατήσει σε δύο βάρκες.
Από τη μια ακολουθεί συστημική ρότα - βλέπε συνταγματική αναθεώρηση - και από την άλλη
"αβαντάρει" τα γεγονότα της ΑΣΟΕΕ φορώντας το επαναστατικό της προσωπείο, παραμένοντας εγκλωβισμένη σε μια παρωχημένη αριστερή ατζέντα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει αποδείξει ότι είναι η επιτομή του πολιτικού ΙΑΝΟΥ.
Ας αποφασίσει επιτέλους πιο από τα δύο πρόσωπα θα διαλέξει.
Εκείνο που κοιτάζει  μπροστά προς το αύριο και το μέλλον, ή αυτό που κοιτάζει  πίσω, προς την οπισθοδρόμηση και στο δρόμο που χάραξε ο Μοράλες και ο Μαδούρο?"
Ανδρέας Μαζαράκης
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ
 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την απαγόρευση του καπνίσματος ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης ανθρωποκτονίας της 62χρονης οδοντιάτρου Ελευθερίας Ραμιώτη από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Χάος από το πρωί στην οδό Διοδώρου στην έξοδο Μποζαϊτικων της Περιμετρικής.   Η περιμετρική στο ρεύμα προς Αθήνα είναι κλειστή λόγω των έργων στην γέφυρα Μποζαϊτικων και γίνεται . . .
ΕΛΛΑΔΑ

  Τέσσερα στα δέκα άτομα (41,5%), ηλικίας 16 – 74 ετών, που έχουν οποτεδήποτε χρησιμοποιήσει, έστω και μία φορά, το διαδίκτυο, πραγματοποίησαν κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 κάποι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου -τον οποίο αναμένεται να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Χάος από το πρωί στην οδό Διοδώρου στην έξοδο Μποζαϊτικων της Περιμετρικής.   Η περιμετρική στο ρεύμα προς Αθήνα είναι κλειστή λόγω των έργων στην γέφυρα Μποζαϊτικων και γίνεται εκτροπή των οχημάτω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου -τον οποίο αναμένεται να συνοδεύσει και ο υπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

   Σήμερα  Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, δεν θα λειτουργούν οι ηλεκτρονικές εφαρμογές του ΕΟΠΥΥ «ως συνέπεια της παραγωγικής λειτουργίας του νέου data center, το οποίο έχει ως σκοπό τη βελτίωση των παρεχ
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search