ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της στην υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων

«Θέλω να γνωρίζετε ότι αυτά τα νερά, αυτά τα σύνορα, η Επικράτεια είναι ελληνική, είναι ευρωπαϊκή και όλοι εκείνοι που έρχονται να εγείρουν αξιώσεις, να ερμηνεύουν το Διεθνές Δίκαιο και ιδίως το Δίκαιο της Θάλασσας, κατά το δοκούν, θ' αντιληφθούν πολύ σύντομα ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη της σ' αυτή την υπεράσπιση των εθνικών της θεμάτων και των εθνικών της δικαίων. Θέλω να έχετε μέσα σας βαθιά την πεποίθηση ότι στηρίζετε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, της οποίας ο ρόλος υπερβαίνει τους λαούς της και πλανητικώς, γιατί αφορά θεμελιώδεις αρχές και αξίες που πρέπει να τις υπερασπιστούμε για ολόκληρο τον κόσμο και ιδίως για τον χειμαζόμενο άνθρωπο κι εσείς ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει χειμαζόμενος άνθρωπος σ' αυτήν την περιοχή». 

Τα παραπάνω δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον καπετάνιο και το πλήρωμα της κανονιοφόρου ΚΑΣΟΣ, που από τις 3 Δεκεμβρίου, έχει ελλιμενιστεί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Πολιούχο, Άγιο Νικόλαο. 

Σημειώνεται πως ο κ. Παυλόπουλος από νωρίς το πρωί της Παρασκευής συμμετείχε στον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης Αγ. Νικολάου, κηρύττοντας και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θράκης και προσάρτησής της στο ελληνικό κράτος. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με γνωστά ονόματα στις ευρωλίστες τους τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα (15/4), Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και Νέα Αριστερά, μπαίνουν στην μάχη των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Η Ν . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ισοπεδωτικός κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν έχασε ξανά σετ (3-0) και έκανε το 2-0 στους τελικούς της Volley League ανδρών. Οι "ερυθρόλευκοι" . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι δηλώσεις του Σλούκα:Για το ματς: "Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι, πάντα ιδιαίτερο. Πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κρύβει κινδύνους, υπάρχει άγχος και το πρέπει, όπως εί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, 16 Απριλίου, η απεργία στα ΜΜΕ«Με κοινή απόφαση των ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου στην κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια στις 17 Απριλίου. Το Διο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης υπέβαλλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας, Δημήτρης Νικολακό
Image
Image

Search