ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα προβλήματα του κλάδου τέθηκαν στον υφυπουργό οικονομικών από τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο ΣΚΕΑΝΑ με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και την Βουλευτή Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, με κύριο θέμα συζήτησης τον νόμο και την επερχόμενη ΚΥΑ περί μίσθωσης και χρήσης αιγιαλού.

Σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και διάθεσης επίλυσης των προβλημάτων διεξήχθη η συνάντηση, καθώς ο κ. Βεσυρόπουλος ήταν απόλυτα ενήμερος για το φλέγον ζήτημα που απασχολεί χιλιάδες επιχειρηματίες στην χώρα μας, ο οποίος ήταν και ο εισηγητής από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας το 2019, σχετικά με την διαβούλευση για τον νόμο, τον οποίο και καταψήφισε.

Οι εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ κατέθεσαν ενώπιον του Υφυπουργού τις προτάσεις τους, για διόρθωση των στρεβλώσεων, ενόψει της επερχόμενης ΚΥΑ, η οποία θα βγει βάσει του υπάρχοντος νόμου και o ίδιος τους ενημέρωσε ότι αναζητά λύσεις για τα βασικά ζητήματα αναφορικά με την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Επιπλέον ο κ. Βεσυρόπουλος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΚΕΑΝΑ ότι στα τέλη του καλοκαιριού του 2020 θα ψηφιστεί καινούριος νόμος σχετικά με τον αιγιαλό, ο οποίος θα δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψιν τα κακώς κείμενα και τις ασάφειες του προηγούμενου ,σε μια προσπάθεια για εξομάλυνση της κατάστασης.
 Ο ΣΚΕΑΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει την βουλευτή Αχαΐας, κα Αλεξοπούλου, για την στήριξη της και το έντονο ενδιαφέρον της προς την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σε τροχιά ιδιωτικοποίησης μπαίνουν και τα υπόλοιπα 23 περιφερειακά αεροδρόμια ανάμεσα σε αυτά και το αεροδρόμιο του Αράξου . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της σήμερα στον Ανακριτή Πατρών η 59χρονη αλλοδαπή που συνέληφθη στην Πάτρα από την Ασφάλεια για απάτες.  . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

 Έτοιμο να βάλει τέλος στα οφσάιντ του... χιλιοστού είναι η FIFA, προχωρώντας στην αλλαγή του σχετικού κανονισμού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μην ισχύει πλέον από το προσεχές Eu . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Πολλοί νέοι γονείς - και όχι μόνο- χρησιμοποιούν πολύ σχολαστικά προϊόντα καθαρισμού για να προστατεύσουν τα μωρά τους από τα μικρόβια. Στην πραγματικότητά όμως, είναι πιθανό να τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι βρέθηκαν σήμερα στο  Α΄Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών για να παραστούν στην πολιτική κηδεία του στελέχους του ΕΑΜ Μιχάλη Βασιλάκη, που έφυγε στη ζωή μετά από νοσηλεία στη Μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 H τρίτη συνάντηση του Εταιρικού Σχήματος του έργου «INCUBA – Διασυνοριακές αγροδιατροφικές θερμοκοιτίδες (Cross Border agrifood incubators)» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, στην έδρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 «Φως» στο εκκρεμές θέμα, που αφορούν στη μελλοντική επαναλειτουργία της Πορθμιακής Γραμμής Αιγίου - Aγίου Νικόλαου Φωκίδας, ρίχνει ο Γενικός Γραμματέας Λιμενικής Πολιτικής Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, λί
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search