ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης σε Χίο και Λέσβο

Για απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές κινήσεις στην διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση.. Με αφορμή τις πληροφορίες «για την εν κρυπτώ μεταφορά δέκα διμοιριών των ΜΑΤ στη Χίο και στη Λέσβο, προκειμένου να ενταθούν τα μέτρα καταστολής εναντίον των πολιτών που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία των νέων προσφυγικών δομών- φυλακών».

Οι πληροφορίες αυτές προκαλούν μεγάλη ανησυχία και ενισχύουν την ένταση, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει λάδι στη φωτιά. Αντί να δώσει λύσεις, καταφεύγει στην πυγμή και στη βία, χωρίς μάλιστα να προβαίνει στην απαραίτητη ενημέρωση για τις κινήσεις της. Οι απαράδεκτες αυτές τακτικές το μόνο που κάνουν είναι να υπονομεύουν τη δημοκρατία».  

Κλείνοντας, προειδοποιεί ότι «δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του να μετατρέψουν τα νησιά σε πεδίο μάχης. Καθιστούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Χρυσοχοΐδη αποκλειστικά υπεύθυνους για την ομαλότητα και τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών στα νησιά μας». 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Αχαΐας Νέας Αριστεράς, Σίας Αναγνωστοπούλου προς τον Υπουργό Εξωτερικών με θέμα:« Στρατηγική της κυβέρνησης στα Δυτικά Βαλκάνια»: Μετά από μία περίο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος, εκλεγμένος στην ΠΕ Αχαΐας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.  O
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
Image
Image

Search