ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Υποψήφια για βραβείο η πατρινή σκηνοθέτις Ισμήνη Σακελλαροπούλου

Στην τελική δεκάδα για τα θεατρικά βραβεία κοινού Θεσσαλονίκης μπήκε η παράσταση «Εφημερίς των κυριών - Το όνειρο» και χαιρόμαστε πολύ.

 

Γιατί; Γιατί την παράσταση, με πρωταγωνίστριες τις Β. Μαραγκάκη και Θ. Σιάρκου, σκηνοθέτησε η πατρινή σκηνοθέτις Ισμήνη Σακελλαροπούλου, που όπως είχαμε γράψει και πριν λίγες ημέρες, προετοιμάζει την νέα της κινηματογραφική δουλειά με θέμα τις γερμανικές αποζημιώσεις. Στόχος τώρα είναι η παράσταση να μπει στην τελική τριάδα. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τα 10α θεατρικά βραβεία Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθούν διαδικτυακά την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής.Το ακριβές επίκεντρο εντοπίζεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά των Στροφάδων. Νωρίτερα, το αυτόματο υπολογιστ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στις αρχές του 2020 η Πάτρα ήταν πρωτοπόρος και τοποθέτησε σε πλατείες τις πρώτες ταΐστρες αδέσποτων ζώων, για σκύλους και γάτες, παραδίδοντας μαθήματα φιλοζωίας σε ολόκληρη την χώ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα στην οδό Προύσσης στην Πάτρα. Στο σημείο έσπευσε  η ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός ήταν ηλικίας 37 ετώ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση τώρα στην Πάτρα! Σύμφωνα με τα πρωτα στοιχεια ο σεισμός είχε επίκεντρο τον Πύργου και ήταν μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, ενώ είχε μεγάλη διάρκεια.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
Image
Image

Search