ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αναζητά θεατρικό παραγωγό- Δημοσιεύθηκε η σχετική προκήρυξη

Θεατρικό παραγωγό αναζητά το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρουσιάσουν την ολοκληρωμένη τους πρόταση για την παραγωγή μίας παράστασης.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή «Υπηρεσιών θεατρικών εργαστηρίων και παράστασης». Συγκεκριμένα απαιτείται η διοργάνωση μιας θεατρικής παραγωγής με τον τίτλο «Πάτρα, η πόλη των εργοστασίων, του ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη» που θα παρουσιαστεί μεταξύ των ημερομηνιών 15 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου 2020 από μία φορά στην Πάτρα και στην Κέρκυρα και δύο φορές στην Ιταλία και συγκεκριμένα στις πόλεις Ruvo di Puglia και Lecce σε αντίστοιχα φεστιβάλ που διοργανώνονται από τους εταίρους του έργου.

Μάλιστα τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και σίτισης όλων των συντελεστών της παράστασης και της μεταφοράς των σκηνικών στην Κέρκυρα και στην Ιταλία δεν θα επιβαρύνουν τον ανάδοχο.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να καλύψει τα έξοδα διαμονής και σίτισης της ομάδας έργου κατά τη διάρκεια των δοκιμών και παραστάσεων στην Πάτρα και όπου αλλού χρειαστεί.

Πρόκειται για διαγωνισμό για την παροχή «Υπηρεσιών καλλιτεχνικής και λογοτεχνικής δημιουργίας και ερμηνείας» στα πλαίσια του έργου «NETT» του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία – Interreg Greece –Italy 2014-2020» και καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 5η Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι την ημέρα Παρασκευή , 05/06/2020 και ώρα 11:00 Η διαδικασία του διαγωνισμού θα διενεργηθεί στην έδρα της υπηρεσίας μας (Όθωνος Αμαλίας 6, ΠΑΤΡΑ, 1ος όροφος) την ημέρα Παρασκευή , 05/06/2020 και ώρα 11:00. Σε περίπτωση αλλαγής οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν εγκαίρως.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελεύθερος με περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του ο Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος χθες το μεσημέρι γρονθοκόπησε τον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης εντός της . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Πάτρα υποδέχεται σήμερα στο Δηµαρχείο της, την Ολυµπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυµπιακών Αγώνων «PARIS 2024». Η Φλόγα αναµένεται να φθάσει στην Πάτρα µέσω της Γέφυρας Ρίου- Αν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας σημειώνονται  σήμερα Πέμπτη, ωστόσο, τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, περιμένουμε γενικά καλές καιρικές συνθήκες, αρκετ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα επεισόδιο μεταξύ δύο γιατρών, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, σε χώρο εντός του Νοσοκομείου Πύργου, εξετάζει τόσο το Α.Τ. Πύργου, όσο και η διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας. Σύμφωνα μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούμενη από την β΄ Αντιπρόεδρο Αργυρώ Χαϊκάλη, τον Γενικό Γραμματέα Γεώργιο Μπαλάση και τα μέλη του ΔΣ Μαρία Θεοδοσοπούλου και Γεώργιο Αποσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
Image
Image

Search