ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αίγιο: Σήμερα η προβολή ντοκιμαντέρ "Πριμαρόλια: Το ταξίδι της μαύρης σταφίδας στον χρόνο"

Με χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη ανοιχτή προβολή του ντοκιμαντέρ “Πριμαρόλια: Το ταξίδι της μαύρης σταφίδας στον χρόνο” σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Κακαβιά (2019, 73′), παραγωγή της KFilms και συμπαραγωγή ΕΡΤ Α.Ε. και COSMOTE TV την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30, στο υπαίθριο θέατρο Γιώργος Παππάς, στο Αίγιο.

Είσοδος δωρεάν

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη και την δημιουργική ομάδα του ντοκιμαντέρ.”Πριμαρόλια: Το ταξίδι της μαύρης σταφίδας στον χρόνο”

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία CoViD-19.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς μαθητικές παρελάσεις, αλλά με εκδηλώσεις ανά τμήμα και παράδοση σημαίας στους σημαιοφόρους από τους διευθυντές, θα εορταστεί φέτος στα δημοτικά σχολεία η επέτειος της 28ης Οκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής: . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς μαθητικές παρελάσεις, αλλά με εκδηλώσεις ανά τμήμα και παράδοση σημαίας στους σημαιοφόρους από τους διευθυντές, θα εορταστεί φέτος στα δημοτικά σχολεία η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.Στη σχε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό για 15 ημέρες θα παραμείνει το γνωστό νυχτερινό κλαμπ disco room στο κέντρο της Πάτρας. Η διεύθυνση της επιχείρησης ανακοίνωσε τα εξής:
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από ηλεκτρονικό τεστ, θα περνούν οι «κόκκινοι» δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα προστασίας του νόμου Κατσέλη, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι την δικαιούνται πραγματικά και πόσοι είναι στ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search