ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Η «καρδιά» του καρναβαλιού χτυπά στα Παλαιά Σφαγεία -ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Σε "καρναβαλικό χωριό" έχουν μετατραπεί τα Παλαιά Σφαγεία της Πάτρας. Από χθες μεχρι και την Κυριακή φιλοξενείται εκεί το καλοκαιρινό καρναβαλικό φεστιβάλ, όπου εκτός από τις καρναβαλικές κατασκευές μπορεί κανείς να απολαύσει μια σειρά εκδηλώσεων από τοπικούς καλλιτέχνες. Όλες οι πληροφορίες στο summerfestival.gr .

Με την παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, άρχισε χθες, στα ανακαινισμένα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία και με τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται κατά της πανδημίας covid-19, το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Καρναβαλιού και Θεάτρου.

Χαιρετίζοντας την έναρξη του Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων είπε:
«Σήμερα είναι ημέρα χαράς γιατί παραδίδουμε στην πόλη μας, στο λαό της Πάτρας τον χώρο των Παλαιών Σφαγείων ανακαινισμένο για να στεγάσει και να προβάλει το Καρναβάλι μας.

Το 2014 πριν αναλάβουμε Δημοτική Αρχή ο χώρος αυτός εδώ ήταν ένα σκιάχτρο, εγκαταλειμμένος, λεηλατημένος και κατεστραμμένος εκδικητικά από τον επιχειρηματία που τον εκμεταλλεύονταν.

Ο χώρος αυτός έπρεπε να πάρει ξανά ζωή και τον ξανακάναμε χρήσιμο και λειτουργικό χάρη σε μια μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Προγράμματα υπάρχουν να πάρουμε κι άλλα, το θέμα είναι τα έργα που θα γίνονται να μένουν στην πόλη για να τα απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας.  

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οπο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων τ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε όλες τις συνοικίες κατασκευάζονται ή έχουν ήδη παραδοθεί οι λεγόμενοι πλακόστρωτοι δρόμοι μικρής όχλησης, όπου όμως δεν υπάρχουν πεζοδρόμια για τους πεζούς. Και αυτό τι σημαίνει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακης βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search