ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση Ευτυχίας Στυλιανέα στο Πολύεδρο

 

“Έκθεση ζωγραφικής με έργα της Ευτυχίας Στυλιανέα, αρχίζει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στο Πολύεδρο. Τα εγκαίνια θα αρχίσουν από 12 το μεσημέρι μέχρι 8 το βράδυ της Τετάρτης, διευρυμένα, λόγω των συνθηκών. Στην έκθεση παρουσιάζονται δύο ενότητες έργων. Ζωγραφικά με ακρυλικά, παστέλ και λάδι και πρωτότυπα έργα από εικονογραφήσεις βιβλίων.

 Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

 

Η Ευτυχία Στυλιανέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Πάτρα. Η ενασχόλησή της με την τέχνη ξεκίνησε από τότε που η ίδια μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό της, καθώς πρώτος δάσκαλός της ήταν ο πατέρας της Χρήστος. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο εργαστήριο του ζωγράφου Ανδρέα Αγγελόπουλου. Στην Πάτρα δραστηριοποιείται και ως ζωγράφος εσωτερικών χώρων. Έχει εικονογραφήσει παιδικά βιβλία και μια σειρά διδακτικών βιβλίων για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες που είναι υπό έκδοση. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο της ψυχολόγου Ιωάννας Τσάκωνα «Το Μαγικό Ταξίδι της Σοφίας», που θα παρουσιαστεί το απόγευμα των εγκαινίων στο Πολύεδρο, με δική της εικονογράφηση. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής. Αυτή είναι η πρώτη ατομική της έκθεση. 

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search