ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και Χάρης Πεγιάζης στην παράσταση «Ταξίδια» αυτή την Παρασκευή στο Πολύεδρο

 

 

 

Ένα ρεσιτάλ για φωνή και κλασική κιθάρα με σημείο αναφοράς τα ταξίδια που κάνει ο καθένας στο διάβα του. Ταξίδια του νου και της ψυχής, περιπλανήσεις σε θάλασσες και χώρες μακρινές, στα λιμάνια της Ευρώπης, στις γειτονιές της Μεσογείου αλλά και σε αγαπημένα μέρη της Ελλάδας.

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος, ένας από τους ιδιαίτερους ερμηνευτές της γενιάς του και ο Χάρης Πεγιάζης, διακεκριμένος μουσικός, συναντιούνται επί σκηνής για ένα μοναδικό ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα.

Διαχρονικά τραγούδια από το φάσμα της Ευρωπαϊκής & εγχώριας μουσικής σκηνής, μελωδίες της Μεσογείου αλλά και τραγούδια από την παραδοσιακή μας μουσική μπερδεύονται γλυκά με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Χρήστου Κωνσταντόπουλου. Κι όλα αυτά υπό το πρίσμα της μαγείας της κιθάρας του Χάρη Πεγιάζη.

Τα κείμενα που συνοδεύουν την μουσική αυτή παράσταση έχει συνθέσει η ποιήτρια Νίκη Κωνσταντόπουλου.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στις 9.30μμ, ο μαγικός κήπος του "Πολύεδρου" μας περιμένει για να γίνουμε συνοδοιπόροι, μπαίνοντας στη μυσταγωγική ατμόσφαιρα και στη μαγεία των μουσικών ταξιδιών των δύο πατρινών καλλιτεχνών.

 

Info:

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Ταξίδια

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Χρήστος Κωνσταντόπουλος (τραγούδι) | Χάρης Πεγιάζης (κιθάρα)

ΚΕΙΜΕΝΑ: Νίκη Κωνσταντοπούλου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.30

ΤΟΠΟΣ: Πολύεδρο - κήπος, Κανακάρη 147 Πάτρα

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2610 277 342

Είσοδος: 10€ εισιτήριο θεάματος

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search