ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Ντόντη

Αρχίζει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, η έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Ντόντη, με τίτλο «Από – χρώσεις», η οποία. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, διευρυμένα, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, λόγω των ειδικών συνθηκών.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 21 Οκτωβρίου. Η Αναστασία Ντόντη-Τσιτσιλιάνη, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Πάτρα και στην Κεφαλλονιά. Πήρε τα πρώτα μαθήματα από τον Σπύρο Σώκαρη στην Πάτρα, και   από τον Βρασίδα Βλαχόπουλο στην Αθήνα. Σπούδασε στο "Technical College of Weybridge" στο Surrey της Μ.Βρετανίας, Σχέδιο, Ιστορία της Τεχνης και Αγγλική Λογοτεχνία. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε Βιομηχανία Ξυλείας και Ξύλινων κατασκευών. Διδάσκει χάθα γιόγκα ιδιωτικά, επί σειρά ετών. Παράλληλα, ασχολείται με την εικαστική έκφραση. Εχει παρουσιάσει έργα της, σε ομαδικές εκθέσεις, σε Αθήνα, Πάτρα, Κεφαλονιά και Κορώνη Μεσσηνίας.

Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Μουσικού Μαΐου, στην Αίθουσα της Συναυλιών Φιλαρμονικής Εταιρείας, Ωδείου Πατρών, το 2015 και το 2019, καθώς και στην Αγγλικανικη Εκκλησία "Άγιος Ανδρέας" Πατρών, το 2017.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 3.800 κεραυνοί είχαν καταγραφεί στα νότια της χώρας, ιδίως στην Κρήτη, έως τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, από το σύστημα ανίχνευσης ηλεκτρικών εκκενώσεων ZEUS του Εθνικο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξήγησε τον λόγο που οδήγησε στην αναστολή της απόφασης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.   Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστα . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Τη μεγάλη σημασία της βιταμίνης Ε στην ομαλή ανάπτυξη του νευρικού συστήματος αναδεικνύει πρόσφατη αμερικανική έρευνα με τη συμμετοχή της Δρ Χρύσας Κιούση από το Κολέγιο Φαρμακευτι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε (ξανά) για τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής περί σύνταξης μελέτης για την ανάπλαση των σιντριβανιών της πόλης, αρκεί να μη αποτελούν μέρος της επικοινωνιακής τα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια έλαβαν χώρα σε Λύκειο της Πάτρας το πρωί της Τρίτης. Ομάδα μαθητών έβαλε φωτιά σε κάδο και μάλιστα πέταξε μέσα και εύφλεκτο υλικό ώστε η φλόγα να "φουντώσει" και στη συνέχεια έκοψαν και ένα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες από 3.500 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σχετικά με την ελεύθερη και ανεμπόδιστη κίνηση των πεζών, έχει βεβαιώσει σε οδηγούς η Αστυνομία από τον περασμένο Φεβρουάριο έως και το
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search